В двубоя от 21:00 часа днес Лудогорец има лесната задача

...
В двубоя от 21:00 часа днес Лудогорец има лесната задача
Коментари Харесай

Лудогорец е жаден за разгром срещу новака Спартак

В дуела от 21:00 часа през днешния ден Лудогорец има лесната задача да одобри Спартак (Варна). " Орлите " разочароваха с изявите си против Шамрок през седмицата, само че макар провалянето с 1:2 в Ирландия, не престават в третия квалификационен кръг на Шампионската лига, където техен конкурент ще е Динамо (Загреб).
 Бразилци режат Лудогорец за халф?
Бразилци режат Лудогорец за халф?

От Куиаба

Анте Шимунджа сигурно ще ротира своя състав преди виновния конфликт с хърватите. Проблемите в халфовата му линия са налице най-вечер поради контузията на Клод Гонсалвеш. Не се знае дали португалецът ще бъде пожертван против " соколите ", само че прекомерно евентуално е да го забележим в деяние след почивката.

Иначе " зелените " се разделиха с следващ футболист през този трансферен прозорец. В сряда тима напусна Ихинио Марин, който не попадаше в сметките на Анте Шимунджа. Очаква се от отбора да си тръгне и една от главните фигури - Алекс Сантана, само че също по този начин се чака в Разград да дойдат нови две попълнения. Първото от тях през вчерашния ден към този момент е реалност - халфът Якуб Пьотровски, който идва от Фортуна (Дюселдорф).
 Джунейт Чакър ще управлява Лудогорец - Динамо (Загреб)
Джунейт Чакър ще управлява Лудогорец - Динамо (Загреб)

Популярен арбитър за значимата евробитка на " орлите "

" Соколите " от своя страна към момента нямат победа в елита. Откакто се завърнаха в първото равнище на футбола у нас, варненци имат записани две загуби - от Славия и от Левски. В последния кръг " спартаклии " вкараха първия си гол и завоюваха първата си точка, откакто направиха 1:1 с Пирин вкъщи. Определено най-силното оръжие на Спартак са почитателите на отбора, които поддържат любимците си непрекъснато. Както при гостуването на " Герена ", по този начин и в този момент има организация на последователите, като се чака значителен брой почитатели да поддържат " соколите " в Разград.

За мача против Лудогорец варненци ще разчитат на някогашен " зелен " кадър. Става въпрос за Ивайло Климентов, който през седмицата подписа контракт за период от 2 години.

Главен арбитър на срещата е Георги Давидов, с помощници Дениз Соколов и Милен Арабаджиев. С ВАР ще се занимават Ивелин Занев и Георги Минев. Работата на реферите зорко ще следи Николай Петров.
 Официално: Лудогорец притегли Якуб Пьотровски
Официално: Лудогорец притегли Якуб Пьотровски

Присъединява се незабавно към новия си отбор
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР