В Дупница погребват Ангел Христов, по-известен като един от братята

...
В Дупница погребват Ангел Христов, по-известен като един от братята
Коментари Харесай

Прощални венци от братята за Ангел Христов

В Дупница погребват Ангел Христов, по-известен като един от братята Галеви. Опелото ще се състои в храм " Св. Георги Победоносец ". Полиция охранява региона, с цел да се подсигурява спокойното протичане на траурната върволица.

Христов беше почетен с венци и цветя от фамилията, другари, близки и " братята ".



Очаква се опелото да стартира в 13:30 часа, а самото заравяне е планувано за 15:30 ч. Още през вчерашния ден, родственици на умрелия желаеха от община Дупница да запазят паркинга при храма, с цел да се обезпечи потока от хора и коли, които се чака да дойдат.



Хора, които работят в региона се оплакаха, че поради поставените заграждения не могат да стигнат до работните си места, само че търпеливо ще изчакат да завърши опелото. От рано сутринта, чиновници на почистващата компания в града започнаха подготовка на района към храма. Само за час, дворът беше изцяло измит.

Ангел Христов умря на 3 юни в дома си в село Ресилово. Подготовка за погребението беше направено още същата нощ, само че полицията осуети желанието на околните, тялото беше конфискувано за аутопсия и едвам през вчерашния ден беше върнато на фамилията.

Въпросите към това по какъв начин е настъпила гибелта и по какъв начин Христов се е прибрал в България остават.

Текст и фотоси: Миглена Медарова





Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР