В духа на ескалиращата провокативност от македонска страна, министърът на

...
В духа на ескалиращата провокативност от македонска страна, министърът на
Коментари Харесай

Наглост: Бонуси ще получат македонските полицаи, работили при честванията за Гоце Делчев

В духа на ескалиращата провокативност от македонска страна, министърът на вътрешните работи на югозападната ни съседка Оливер Спасовски разгласи, че ще награди всички служители на реда взели участие при честването на Гоце Делчев. Въпреки скандалното държание, макар побоя на български (европейски ) жители, Спасовски откри съображение за горделивост от стореното от чиновниците му на 4 февруари.
В типичния си безпардонен жанр, станал присъщ за северномакедонската политическа класа министърът написа във фейсбук страницата си:
„ Служителите на Министерство на вътрешните работи, които в съботния ден са обезпечили почтено отбелязване на 151-ата годишнина от рождението на великия Гоце Делчев, за реализирани резултати ще бъдат наградени с спомагателни 10 % от заплатата. "
Така по заръка на министъра на защитата на Р.С. Македония бонуси евентуално ще получат и граничните служители на реда, които малтретираха български жители и държаха стотици други блокирани на Граничен контролно-пропусквателен пункт Деве хълм.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР