В древната китайска практика фъншуй - изкуството да се подрежда

...
В древната китайска практика фъншуй - изкуството да се подрежда
Коментари Харесай

Фъншуй методи за привличане на пари


В античната китайска процедура фъншуй - изкуството да се подрежда околната среда по този начин, че да се ускорява потокът на позитивна сила - има характерни способи, за които се счита, че притеглят благосъстояние и разцвет.

В продължение на епохи хората се обръщат към фъншуй, с цел да основат естетика и баланс в живота си, с необикновен акцент върху финансовото обилие или шанса. Ако желаете да привлечете повече пари в живота си, тези способи от фъншуй ще ви оказват помощ.
Разчистване на безпорядъка
Фъншуй подчертава смисъла на средата без хаос, с цел да се обезпечи гладко протичане на силата " чи ". Разчистването на безпорядъка освен основава физическо пространство, само че и отстранява застоялата сила, която може да блокира просперитета. Отделете време, с цел да разчистите жилищното и работното си пространство, като се отървете от предметите, които към този момент не са ви нужни или не употребявате. Този елементарен акт може да освободи място за нови благоприятни условия и финансово обилие.


Активирайте ъгъла на благосъстоянието
Във фъншуй всяко пространство е разграничено на девет енергийни бранша, всеки от които е обвързван с избран аспект на живота. Зоната на благосъстоянието и просперитета нормално се намира в югоизточния ъгъл на вашия дом или офис. За да активирате тази зона, украсете я със знаци на изобилието, като купи за благосъстояние, кристали или растения. Уверете се, че пространството е добре осветено и не е затрупано, с цел да може позитивната сила да тече свободно.
Включете петте естествени детайла
Фъншуй се върти към концепцията за петте детайла - дърво, огън, земя, метал и вода - всеки от които съставлява разнообразни сили. За да привлечете пари, включете детайли, които укрепват ъгъла на благосъстоянието. Например можете да поставите воден детайл, като шадраван или дребен аквариум, символизиращ потока на просперитета. Използвайте цветове, свързани с благосъстоянието, като наситено зелено, синьо и лилаво, с цел да подсилите силата в избраната зона.


Поставете купа за благосъстояние
Купата за благосъстояние е мощен инструмент на фъншуй за привличане на пари и обилие. Изберете красива купа и я напълнете със знаци на благосъстоянието, като скъпоценни камъни, монети и дребни предмети, които имат персонално значение. Поставете купата в ъгъла на благосъстоянието в дома или офиса си, като се уверите, че тя е чиста и добре поддържана, с цел да поддържа силата витална и позитивна.
Активирайте зоната на парите във всяка стая
Приложете правилата на фъншуй към всяка стая, като определите ъгъла на благосъстоянието в нея. Декорирайте надлежно с детайли и цветове, свързани с просперитета. Например в спалнята използвайте скъпи тъкани и комфортни мебели, с цел да създадете чувство за обилие. В кухнята поддържайте печката чиста и работеща дейно, защото тя символизира генерирането на благосъстояние във фъншуй.


Изберете удобни знаци
Фъншуй отдава огромно значение на знаците, които въплъщават просперитета и шанса. Поставете на видно място предмети като трикраката жаба, смеещия се Буда или кораба на благосъстоянието, с цел да привлечете позитивна сила.

Ако изберете транспортен съд, дано има платна, само че няма никакви оръдия. Напълнете палубата на кораба с същински пари, златни слитъци, кюлчета злато, скъпоценни камъни и други знаци на пари - даже сандък със съкровища. След това поставете кораба(ите) в няколко посоки; повече от един транспортен съд оказва помощ за основаването на голям брой потоци от доходи. Поставете кораба на парите до входната врата, тъй че да наподобява, че плава в дома ви. Поставете го в югоизточния бранш на дома си, като постоянно плава в къщата, в никакъв случай към врата или прозорец. Поставете го в бранша на персоналното си благосъстояние или в югоизточния бранш.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР