В древен текст пише, че Исус е извънземен, променящ формата

...
В древен текст пише, че Исус е извънземен, променящ формата
Коментари Харесай

В древен текст пише, че Исус е извънземен, променящ формата си

В античен текст написа, че Исус е извънземен, изменящ формата си …Според откриватели, на разпъването на Исус Христос са участвали извънземни (HiddenTruth.site).Те учат стенописите в катедралата Светицховели (Svetitskhoveli Cathedral) в Грузия (Georgia), на които участва облика на Христос.Една от фреските демонстрира разпнатия Христос, а към него събралата се огромна навалица хора. Но, в горният ляв и десен ъгъл са изобразени обекти, наподобяващи на „ летящи чинии “ или някаква форма на усъвършенствана технология, която хората не биха имали преди 2000 години.Обектите имат куполи, а от всеки излизат три лъча, които наподобяват на активност от гориво.Историците, които учат живописта от 11-ти век, настояват, че странните обекти в действителност съставляват ангели-пазители. Но, през византийския интервал, до 1450-те години, в Югоизточна Европа и Югозападна Азия, ангелите са изобразявани като човекоподобни създания с крила.


 Фреската, показваща НЛО над разпятието
Фреската, показваща НЛО над разпятиетоВ уеб страницата Ancient Aliens написа:„ Изглежда незнайният художник ни демонстрира, че тези „ летящи чинии “ са участвали по време на гибелта на Исус.Лицата евентуално значат, че тези обекти са били пилотирани от хора или същества, които наподобява играят централна роля в събитието.Те би трябвало да са били част от историята на разпъването на кръста, най-малко както тя е преподавана от грузинската православна черква.Ранните художници и православната черква знаели ли са някои обстоятелства за антични извънземни, които са скривани от нас през днешния ден? “През цялата история, Исус Христос и християнството са свързани с извънземна активност.

 2 600x390 - В античен текст написа, че Исус е извънземен, изменящ формата си
Два обособени текста от Египет се съхраняват в библиотеката и музея Морган (Morgan Library and Museum) в Ню Йорк, а други – в Музея на университета в Пенсилвания (Museum of the University of Pennsylvania). Наскоро, те бяха дешифрирани и допускат, че Исус е бил „ извънземна форма “.Четете още: Защо името Луцифер значи „ притежател на светлина “?Текстовете разказват още измяната на Юда:„ Тогава евреите споделиха на Юда: „ Как да арестуваме Исус? Защото той няма нито една форма, а външният му тип се трансформира. Понякога е светлочервен, от време на време е бял, от време на време е червен, от време на време е с цвят на пшеница, от време на време е бледен като монах, от време на време е юноша, от време на време е дъртак. “Друг текст, написан на Коптски език (Coptic language, форма на египетски), разказва по какъв начин Пилат Понтийски (Pontius Pilate) е вечерял с Исус, вечерта преди разпъването му.Римлянинът споделил на Исус:„ Е, ето, ето, нощта пристигна, стани и се отдръпна, а когато пристигна сутринта и ме упрекват поради теб, ще им дам единствения наследник, който имам, с цел да могат да го убият вместо теб. ”На което Исус дава отговор:„ О, Пилате, ти си приет за заслужен за огромна берекет, тъй като си ми посочил положително разположение. “Тогава Исус предполагал, че е посочил на Пилат, че може да избяга, в случай че реши, като промени формата си.В текстът написа още:„ Тогава Пилат погледна Исус и ето, той стана безплътен. Не го видя дълго време. “
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР