В документа пред нотариус Чайка Бележкова актрисата посочва за наследници

...
В документа пред нотариус Чайка Бележкова актрисата посочва за наследници
Коментари Харесай

Месеци преди Ивет да убие баба си: Виолета Донева завещава имоти за милион на внучката си

В документа пред нотариус Чайка Бележкова актрисата показва за наследници момичето и татко й Иво. Девойката към този момент има жилища в София и Варна, има и имоти, в това число в " Траката ", само че не може да се разпорежда с тях, в случай че я осъдят няма да ги задържи

В банковите си сметки кинозвездата от оставя и 300 000 лева

Няколко месеца преди да бъде брутално убита от внучката си Ивет Стайкова, актрисата Виолета Донева се среща с нотариус Чайка Бележкова. Двете вършат наследство за парцелите, парите в банкови сметки, авторските права за участия във филми и движимото имущество на кинозвездата от соца. В него като наследници тя показва двама души - сина си Иво Стайков и неговата 19-годишна щерка, която през днешния ден лежи в сливенския затвор за гибелта на баба си.

По документи 1/2-ра от имущественото положение на Донева е благосъстоятелност на момичето отговорно за мъчителната й кончина. То обаче дели всичко дружно с татко си Иво. Мъжът щеше да бъде единствен правоприемник, в случай че майка му не бе решила да впише и името на девойката до неговото.

Справка на медията ни демонстрира, че през днешния ден Ивет умерено може да се назова милионерка, само че няма по какъв начин да се разпорежда с наследеното от нея и няма да го получи, в случай че я осъдят. Причината е член 3. " а " от Закона за наследството: Не може да наследява като неподобаващ този, " който съзнателно е умъртвил или се е опитал да убие наследодателя..., в случай че действието е осъществено при условия, които изключват наказуемостта, или в случай че е амнистирано ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР