В доброто старо време преди да ни превземе досадното дигитално,

...
В доброто старо време преди да ни превземе досадното дигитално,
Коментари Харесай

Реклама, която обогатява културата и говори за добро

В положителното остаряло време преди да ни превземе досадното цифрово, маркетинговото наличие беше проблем единствено на малките екрани. Днес обществените медии и YouTube завладяват вниманието ни. Явява се предизвикателство, на което маркетолозите би трябвало да дават отговор всекидневно. И има една концепция за тази нова наклонност, която става свое лично факсимиле: алтруизмът. 

Нямам поради действителното даряване или положителните каузи. Ако желаете да работите в център за обществено слаби или да извършите подаяние на благотворително сдружение, или пък да изсипете кофа със студена вода върху главата си, без подозрение би трябвало да го сторите. Говоря за вършенето на добрини и алтруизма като маркетингова техника и концепция за креативност. 

Хубаво е, че то завладява тъкмо дигиталния свят частично тъй като той е поле за доста специалности и сектори, които не са свързани с усещането за рекламата с огромно " Р ". Отчасти тъй като процесът на цифровото образуване на хрумвания разцъфтява благодарение на потребителите. По един или различен метод подсигурявам, че работата за щедрост ще се вмъкне в съвсем всеки брейнсторминг за основаване на цифрово наличие в организациите.  

Винаги съм подкрепял пренасочването на капитали от фондовете на офшорните сметки на великански корпорации в джоба на хората в потребност. Не е това въпросът. Въпросът е, че това е креативен мързел. Липса на въображение да се сътвори мощна страст, поради което се залага на провокирането на страдание към уязвимите. 

Проблемът не е в желанието. Той се явява, тъй като за маркетолозите даряването е неправилна валута. Маркетингът не влага. Ние не сме слепи. Маркетингът е работата да се основават или популяризират мисли, хрумвания, изображения и думи. От реклами до уеб страници и видеоклипове или твуитове, ние вършим културни артефакти. Потокът, в който маркетингът се потапя, не е изработен от пари, изработен е от просвета. 

Всички желаеме да даряваме назад и да бъдем алтруистични. И всички желаеме да вършим неща, които стават известни, които се употребяват за организациите ни и печелят награди. Чудесното нещо е, че в случай че се отнасяш към културата като към банка, тогава може да се приближиш няколко стъпки към постигането на тези цели. 

Продължава на страница 2.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР