В дневния ред на пленарното заседание в четвъртък народните представители

...
В дневния ред на пленарното заседание в четвъртък народните представители
Коментари Харесай

Депутатите изслушват и в зала Милков за побоя над Християн Пендиков


В дневния ред на пленарното съвещание в четвъртък народните представители ще изслушват служебния министър на външните работи Николай Милков  Николай Милков Николай Милков е роден на 10 декември 1957 година в София.   Завършил е Френската гимназия в София, по отношение на следващия случай на физическо посягане над българи и български жители в РСМ. 

Предложението Милков да бъде изслушан от всички депутати в пленарната зала бе импортирано от.

Първоначално чуването на Милков трябваше да се състои в петък, само че депутатите взеха решение да привикат министъра за чуване в четвъртък.

Припомняме, че жителят на Република Северна Македония, с българско съзнание и секретар на организацията „ Цар Борис III “ в гр. Охрид Християн Пендиков, пострада тежко след физическо нахлуване и побой над него на 19 януари.

Пендиков бе превозен с българския държавен аероплан " Фалкон " за лекуване във Военномедицинска академия в София, откакто бе пребит от Илия Спасески в РСМ. Побойникът е с избрана мярка за неотклонение от 30 дни. Илия Спасески, който нанесе в тил поредност от жестоки удари на Пендиков, е професионален играч по жиу жицу.

Той е член на клуба по карате в Охрид „ Кун-су-то “. Спасески взе участие в професионални надпревари и е притежател на голям брой награди от тях. От ударите Пендиков получи пострадвания в региона на прешлените, ребрата и челюстта. Той също по този начин е с тежки пострадвания по главата.

На 22 януари, неделя, министрите на външните работи на България и Република Северна Македония Николай Милков  Николай Милков Николай Милков е роден на 10 декември 1957 година в София.   Завършил е Френската гимназия в София, и Буяр Османи посетиха потърпевшия българин, който е настанен за лекуване във Военномедицинска академия (ВМА).

„ Още един път съдя нападението над Християн Пендиков. Северна Македония ще се погрижи да има нула приемливост над такива набези. Държавата ще се погрижи да се сътвори такава атмосфера на нула приемливост над насилието, изключително когато е междуетническо. Това сподели външният министър на РСМ Буяр Османи след срещата с Християн.

Министърът на външните работи Николай Милков  Николай Милков Николай Милков е роден на 10 декември 1957 година в София.   Завършил е Френската гимназия в София, заяви: „ Със брачната половинка ми дойдохме да забележим едно момче, което е потърпевшо поради концепциите си. Един мъж с идея, който я пази, и като министър съм тук за друго: За да дадем посланието, че обстановката не би трябвало да продължава по този метод. Не може! И България твърдо упорства да бъдат осъдени причинителите на това действие и на други сходни действия със строгостта на закона.
 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР