В днешно време става все по-трудно да различиш истината от

...
В днешно време става все по-трудно да различиш истината от
Коментари Харесай

Изреченията, които издават, че мъжът си пада по жената

В днешно време става все по-трудно да различиш истината от лъжата, положителните планове от нечистите такива. А още по-сложно е да усетиш какво в действителност усеща индивидът до вас. Ако желаете да разберете дали той в действителност ви харесва, ето някои фрази, с които го удостоверява, без да се усети:

„ Забелязах те “

Ако той ви показа, че е забелязал неща, които харесвате да вършиме и обичате да хапвате – значи се интересува от вас и се пробва да запомни всеки подробност.

„ Мога да ти оказа помощ с това “

Мъжете обичат да оказват помощ и да имате потребност от тяхната помощ. Ако я оферират, значи си падат по вас и желаят да се чувствате предпазени и имащи опора. Но това не го споделят на всяка дама, а единствено на тези, пред които желаят да се потвърдят.

„ Това ми подсети за теб “

Мъжът, който същински ви харесва, ще се тормози да показа непосредствено възприятията си, само че ще го прави посредством леки мнения. Ще ви показа, че някоя ария, филм или нещо друго му е напомнило за вас, което води до обстоятелството, че сте се загнездили в съзнанието му и се сеща при всеки комфортен миг.

„ Изглеждаш ужасно “

Да, може да ви звучи тривиално и подправено, само че в случай че един мъж ви харесва, ще ви прави всевъзможни похвали, с цел да го покаже. Разбира се, не непрекъснато, с цел да не се натрапва и да си помислите, че има друга цел.

„ С теб съм “

Ако един мъж в действителност желае да бъде част от живота ви, той ще се интересува и от всички инциденти и неприятни моменти, през които преминавате. „ С теб съм “, „ ще те поддържам, каквото и да става “, „ можеш да разчиташ на мен “ и всевъзможни изречения от този жанр удостоверяват неговите откровени усеща и устрема му към сериозна и дълготрайна връзка.

„ Липсваш ми “

Ако не сте се виждали известно време, мъжът, който не се интересува от вас, няма да го спомене, само че същински влюбеният няма да скрие страстите си и непосредствено ще ви показа, че му липсвате. Бъдете сигурни, че към този момент сте се загнездили в сърцето му.

„ Разстроен съм/ Притеснен съм “

Мъжете не обичат да демонстрират, че имат слаб миг, само че споделят ли паниките си с вас – знайте, че за него сте доста специфична. Доверява ви се задоволително, с цел да показа всичките си уязвимости и терзания с вас. 

Нарича ви с умалителни имена

Ако стартира да ви назовава с разнообразни от вашето имена, той има съществени възгледи за общото ви бъдеще и се пробва да се сближи с вас оптимално бързо.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР