В днешно време какво ли не можете да правите с

...
В днешно време какво ли не можете да правите с
Коментари Харесай

Да те цакат с виртуална бира

В днешно време какво ли не можете да вършиме с телефона си – да вземем за пример да доите крава или да се бръснете

Приложение, което безусловно не прави нищо, има над милион сваляния


В днешно време както ли не може да вършим с телефона си. Снимаме се, пишем известия, водим видео диалози, плащаме сметки. А знаете ли че можете да доите крава? Или да познаете за какво плаче вашето дете? Или да откриете дали в някой музей на другия завършек на света не виси картина на вашия двойник? Това са единствено част от най-странните приложения за смарт телефони, които добиват все по-голяма известност измежду потребителите. Събрахме за вас както потребни хитринки, по този начин и други, за които е мъчно да се каже за какво изобщо са основани.
 28-new-1  28-2-new  28-1-2-za-chelo  28-1-%d0%be%d1%81%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%bd%d0%b0  28-1-3
Като Nothing. Приложение, което не прави нищо, само че е свалено от над 1 милион консуматори. Ама безусловно нищо. То няма даже иконка, а мястото й в магазина за приложения стои празно. Когато го инсталирате виждате празен черен екран и нищо друго. Понякога попадаме на приложения, които не вършат тъкмо това, което дава обещание описанието им, само че при Nothing няма тази заплаха. Още по-странното е, че другояче безплатното приложение има про-версия, която коства 1 $ и дава обещание „ нищо “ на по високо равнище.

Това е и едно от най-коментираните от консуматори приложение. Някои споделят, че е успокояващо, а други, че „ смисълът на живота е да няма смисъл. Теглете! “.

Едва ли знаете, само че някъде по света има най-малко 1 милион души, които седят отегчени в офиса и си мечтаят за една студена бира. Или най-малко толкоз са се пробвали да се позабавляват с приложението iBeer. Когато го отворите целият екран на телефона ви наподобява като чаша бира, а когато го надигате пяната и балончетата се движат по този начин, както би станало, в случай че имате същинска бира. Може да изберете каквато ви се пие – светла, крафт, че и даже безалкохолна…ако сте на работа. Останалото е оставено на въображението ви. Едно време хората се цакаха с топла бира, в този момент – с виртуална.

Ако ви е скучно в офиса може да опитате и S.M.T.H. или Send Me To Heaven (изпрати ме до рая), само че на собствен риск. Това е игра, в която хвърляш мобилния си телефон, а S.M.T.H пресмята какъв брой високо е полетял той. Може да предизвикаш приятелите си и да сравните кой има по-добър резултат, до момента в който телефонът не се счупи. Ако лятото ви е цялостна досада, не се безпокойте. Приложението дава обещание „ да внесе чувството за завършения в живота ви “. Незнайно за какво, над 500 000 консуматори евентуално към този момент са го пробвали.

Толкова са и хората, които са свалили „ iShaver Pro “. Това приложение в действителност е виртуална самобръсначка. Когато го пуснете и доближите до лицето си, стартират да падат виртуални косми. Имате алтернатива даже да изберете цвета и дължината им, както и да активирате осцилация, която да направи по-реално чувството. Друг е въпросът за какво.

След като сте подреден и избръснат е време да изцапате ръцете си. Чрез Milk The Cow може да доите крава. Ако сте имали тази активност в листата с нещата, които желаете да пробвате, е време да го задраскате. Целта е да напълните виртуалната кофа с мляко допустимо най-бързо и да се състезавате с останалите консуматори. Приложението е много налудничаво, само че пък някой очевидно му се любува и има над 5 милиона консуматори.

RunPee е едно от тези приложения, които на пръв взор наподобяват странни, само че в действителност могат да бъдат в действителност потребни. Особено за хора, които мъчно управляват пикочния си мехур. На всички ни е е случвало да седим в киното и да усетим, че би трябвало да отидем до тоалетната, само че не желаеме да изпускаме основен миг от кино лентата. RunPee оказва помощ да решите този проблем. Приложението ви поучава тъкмо в кой миг от заложения филм няма да изпуснете нищо значително и даже ви разказва какво се е случило в няколко фрази, до момента в който вие сте посетили тоалетната.

И като приказваме за тоалетна – Silent WC е основано, с цел да ви спести неудобството, в случай че ви се постанова да употребявате пренаселена тоалетна в офиса или на друго място, където има доста хора. Приложението замаскира със звуци смущаващите шумове, които вършим в тоалетната. Прикриващите „ мелодии ” варират от реплика на стартиране на душ, шумолене на река до… надигане на цунами, за по-драстичните случаи.

Разработката е дело на английската компания за бани и тоалетни.

Създателите дават обещание над 90% акуратност при „ диагнозата ”


Разгадайте за какво плаче вашето бебе


Анализирани са над 200 000 звуци от бебешки рев

 28-kare-3 Защо плаче бебето – дали е гладно, спи ли му се, мокро ли е или просто желае внимание? Тези въпроси си задава всеки родител най-малко по няколко път дневно, а да си отговори от време на време е в действителност мъчно. Не се безпокойте – на помощ обаче идват новите технологии. Приложението Infant Cries Translator, създадено в Националната тайванска университетска болница. дава обещание да разгадае тази мистерия.

Създателите на приложението изясняват, че за две години са събрали над 200 000 звуци от бебешки рев на над 100 новородени и се оказва, че според от интензитета на рева, неговата мощ и темпа му – може да се разбере съвсем с акуратност защо става въпрос.

Как работи приложението? След като не съумеете да успокоите бебето си, можете просто да пуснете приложението, с цел да запишете рева му и след 15 секунди приложението ви демонстрира от какво има потребност детето, като основателите на приложението се хвалят, че успеваемостта му е над 90%

Дреме ли във вас Мона Лиза?


Гугъл открива ваш музеен двойник

 28-2-2 Ако постоянно сте усещали, че надълбоко във вас дреме велика персона, то към този момент съществува апликация на Гугъл, която ще ви помогне да разберете дали това е по този начин. Тя открива ваши двойници измежду известни хора, които са… музейни експонати. Arts & Culture разрешава да се претърси голяма сбирка от хиляди портрети, с цел да откри вашия картинен близнак. Вие би трябвало единствено да си извършите селфи посредством приложението и да изберете опцията за различаване на облик. Снимката ви и тази на вашия двойник ще бъдат показани една до друга на екрана дружно с процентното съвпадане на изображението.

Съществува и опцията за шерване на резултата в обществените медии, в случай че желаете да се похвалите, че сте били оприличени на някое произведение на изкуството.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР