В днешно време идеята, че един мъж може да бъде

...
В днешно време идеята, че един мъж може да бъде
Коментари Харесай

3-те мъжки МОНОГАМНИ зодии, които остават ВЕРНИ докрай

В днешно време концепцията, че един мъж може да бъде единствено с една жена, се коства неверятна на доста хора. Все в миналото той ще криввне от правия път и ще се отдаде на изкушението. Но астролозите още веднъж са тук, с цел да ни убедят в това, че моногамни мъже съществуват. И въздействие още веднъж имат звездите.
Тези мъже нормално подаряват сърцето си на първата обич, която не не помнят цялостен живот. Те остават правилни до дъно и не биха рискували връзката си поради къси любовни афери.
Като такива астролозите дефинират представители на 3 зодиакални знака, а кои са те, разберете в идващите редове:

Лъв
НИКОГА не дразнете дамите от тези 5 зодии, след това ще СТРАДАТЕ
Жените постоянно могат да ни изненадат с настроенията си, само че има такива дами, с които би трябвало да внимаваме. Те могат да бъдат доста отмъсти...
Прочети повече
Лъвовете имат славата на хора, които обичат удоволствията в живота. Те непрекъснато са в центъра на всяко празненство, само че пък истината е, че те се забавляват, без да бъде нужно женско наличие към тях. Дори да са заобиколени от дами, Лъвовете е допустимо да ги ласкаят или да вършат похвали, само че всичко се свежда дотук. Те не биха минали границата, тъй като мъчно позволяват някой до себе си, даже да не са обвързани.
Лъвовете могат да споделят и да се доверят единствено на една жена и това е тяхната годеница. Те ще създадат всичко допустимо, с цел да запазят обичаната си вечно.

Телец

Мъжете, родени под знака на Телеца, не обичат лекомислените взаимоотношения и не се впускат елементарно във връзка. За тях фамилията е извънредно значимо и им е нужно дълго време, с цел да преценяват дали дамата до тях е подобаваща да стане членка на фамилията му. Те ще ви проучват и може би през този интервал на опознаване Телецът ще ви се стори леден и оттеглен, само че спечелите ли благосклонностите му един път – ще направи всичко допустимо, с цел да ви завоюва. След това може да сте сигурни, че ще се грижи за вас като за принцеса.

Козирог
Каква е ЛЮБОВНАТА фикция на всяка зодия
Всеки човек има своите мечти в любовен аспект. Не всички обаче са склонни да ги разкрият, само че астролозите издават някои секрети на отде...
Прочети повече
Козирозите са постоянни и целеустремени и не разрешават на възприятията си да ги разсейват от работата. Но когато любовта ги връхлети стават неразпознаваеми – подготвени са на всевъзможни дейности, с цел да извлекат оптимално най-голямото наслаждение от тази връзка. Те се влюбват вечно, а в случай че се разделят с обичаната – в никакъв случай няма да я не помнят и ще страдат дълго за нея. Сърцето му постоянно ще принадлежи на първата обич и даже да твърди, че към този момент я е не запомнил, просто се пробва да потуши бурята, която таи в душата си. Козирозите са на мнение, че любовта се случва един път в живота.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР