В днешния свят на модата, дънките и пуловерите не са

...
В днешния свят на модата, дънките и пуловерите не са
Коментари Харесай

Дънки и пуловер: 3 ултрамодерни визии

В днешния свят на модата, дънките и пуловерите не са просто детайли от дрешника, а истински основни играчи в стилния начин на живот. Тези две обичани наши артикули предоставят безчет благоприятни условия за креативно съчетаване и основаване на ултрамодерни визии. В идващите редове ще разгледаме три инспиративни комбинации, които показват най-новите трендове в модата този сезон.

Елегантност с ботуши и черна чанта

За това всекидневие, което изисква жанр и комфорт, изберете дънки със приключен тип и пуловер с забавен дизайн. Съчетайте ги с високи ботуши и стилна черна чанта. Този аутфит предава убеденост и грациозност, като в това време влияе със вълнуващ подробност.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от KAVEETA | STYLE INSPO (@kavveeta)

 

Кецове и яке за спонтанност

За по-спонтанен и юношески тип, комбинирайте своите обичани дънки и комфортен пуловер с кецове и стилно яке. Този жанр акцентира силата и интензивността във вашия жанр, като по едно и също време ви защищава от студа и ви дава лекост и независимост на придвижване.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Margaux Lahana (@estherjunelife)

 

Сексапил с висок ток обувки

За специфични събития или вечерни излизания, обърнете се към композиция от дънки и пуловер, която придава доза съблазън. Добавете високи токчета и ще създадете ловък баланс сред уют и грациозност, който несъмнено ще ви накара да изпъкнете в тълпата.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Taïna Cassagnes (@taina.csg)

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР