В днешния ден не трябваше да се гласува само оставката

...
В днешния ден не трябваше да се гласува само оставката
Коментари Харесай

Даниел Митов: Мнозинството вече се разпадна за Украйна

В днешния ден не трябваше да се гласоподава единствено оставката на министър Янев, а трябваше да се гласоподава оставката на целия кабинет, тъй като този кабинет се провали в доста връзки. Това болшинство се е разпаднало към този момент по геополитическа ос.

Това сподели в предаването „ Лице в лице “ по бТВ Даниел Митов, народен представител от ГЕРБ.

„ Първо – провали се в това да планува войната, която избухна до нашите граници. Много хора предвидиха войната. Когато имаш непостижим ултиматум към НАТО, когато имаш скупчване на стотици хиляди съветски бойци на границата с Украйна, когато западните страни си изтеглят дипломатите и жителите от Киев и когато съветската реторика във връзка с Украйна се радикализира – би трябвало да предвидиш, че нещо ще се случи “.

Тогава на господин Петков не му дрънчеше на война и малко по-късно войната стартира, добави Митов.

Правителството се провали и да откри народен консенсус във връзка с българската позиция, добави Митов.

„ Когато става въпрос за гласоподаване на оставка на министър, това е гласоподаване против държавното управление, ние на процедура спасихме държавното управление в един случай, когато трябваше да се одобри декларация на Народното събрание, с която министър-председателят да отиде в Брюксел. Това имаше поради съгласно мен госпожа Захариева, когато сподели, че сме ги избавили.

Ако нямаше декларация на Народното събрание, господин Петков трябваше да върви там с някакви лични разбирания. Ние виждаме, че той има много лекомислен взор върху външната политика и надали щеше да може със самочувствие да поддържа и глобите, и всичко, което се говорило вътре и се обсъждало на съвета на Европейския съюз ", означи Даниел Митов.

По думите му държавното управление се проваля непрестанно даже и в елементарните, ежедневни неща.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР