В днешните дигитални времена софтуерът в голяма степен управлява живота

...
В днешните дигитални времена софтуерът в голяма степен управлява живота
Коментари Харесай

Умни приложения за умна работа

В днешните цифрови времена софтуерът в огромна степен ръководи живота ни и методите, по които работим и се забавляваме. В идващите редове ще представим няколко подбрани приложения, които могат да улеснят и подобрят работата ни, да ни спестят непотребен стрес и доста време.
Управление на обществени мрежи
Buffer



Този мощен инструмент е основан, с цел да улесни живота на хора и компании, които отглеждат повече от един профил в обществените медии. Накратко, с Buffer можете да управлявате всичките си сметки във Фейсбук, Twitter, Instagram, LinkedIn, Pinterest и така нататък, от едно място. Приложението обезпечава огромна еластичност за издание по график, което значи, че можете да избирате по кое време да пишете изявленията, а те да излизат когато и където би трябвало.

Buffer поддържа и RSS излъчвания, което разрешава да споделяте постове от обичаните си уеб сайтове единствено с един клик. Голяма екстра за експертите е, че приложението обезпечава значителни данни и разбори за вашето показване в обществените мрежи, в това число за лайкове, споделяния, мнения, ретуитове и така нататък Безплатният вид на Buffer е за един консуматор с до три обществени акаунта.
Триаж и нареждане на пощенски кутии
SaneBox

Задръстването на електронните пощенски кутии наподобява е един от безконечните проблеми на актуалната софтуерна цивилизация. Идеята на SaneBox е да ни защищити от полудяване и да ни спести доста скъпо време като подреди хаоса в нашата поща. Приложението може да подреди и приоритизира известията, с цел да виждаме единствено тези, които са в действителност значими за нас, вместо противоположното. SaneBox употребява чудесата на изкуствения разсъдък и е задоволително " мъдро ", за да извърши тази задача от първия миг. Още по-хубаво е, че се учи от нас и с времето става все по-прецизно. В допълнение на обстоятелството, че прави отлична работа SaneBox има и друго огромно преимущество - извънредно елементарно е за приложимост. Ако можете да работите с уеб поща като Gmail, значи можете да вършиме всичко, което поискате със SaneBox. Услугата е безвъзмездна за две седмици, а по-късно стартира от 7 $ на месец.
Управление на задания
Todoist

Todoist е справедливо известно, усъвършенствано и по едно и също време с това просто за приложимост средство за ръководство на задания. То обезпечава комфортен за работа метод да се разтоварите от всички задания, които са " на главата ви ", като че ли имате персонален помощник, който помни вместо вас. Характерно за това приложение е, че може да се мащабира от ръководство на персонални планове и всекидневни задания, до мощен инструмент за екипна работа в огромни компании. Безплатната версия е много функционална, само че има и доста по-разширена функционалност, започваща от 36 $ на година. Най-високия вид за бизнеса разрешава по едно и също време ръководство на 500 плана с по 50 индивида работещи по план.
Управление на пароли
LastPass



Управлението на пароли е нещо, което вършим, без значение дали го осъзнаваме и дали ни харесва. Повечето от нас имат одобрени неприятни привички в това отношение. Дори в случай че пренебрегваме безконечната класика " 12345 ", можем да споменем практики като записването на пароли на текстов файл на " десктопа "  или на лепящо листче, сложено в чекмеджето на офис бюрото, или пък ключова дума с рождените дати на децата. Всичко това, с изключение на, че не е безвредно, е чисто и просто неловко. Време е да се погрижите за своето (и на вашата компания) успокоение.

Самоуважителният метод постоянно да имаме сигурни пароли, без въобще да мислим за тях, е да си вземем един управител за пароли. LastPass е в късия лист на най-хубавите от тях. Приложението генерира чудовищно мощни и невъзможни за запаметяване пароли, и ги записва в криптиран дигитален " сейф ". Оттук натам - всичките ви пароли са налични на всичките ви устройства и можете да се вписвате автоматизирано на всички места. LastPass може да запомня данните ви, като име, имейл, адрес за доставка и така нататък и да ги попълня вместо вас когато би трябвало. Безплатната версия включва всички базови функционалности, а платената дава доста повече.
Фокус и централизация
Freedom

Постоянната липса на централизация е една от заболяванията на нашето време. Според психолози и бизнес аналитици голямото количество цифрови източници на информация и развлечение, и на първо място основани да бъдат пристрастяващи обществени медии, лишават доста от продуктивността, от насладата на живота и от чувството " да живееш сега ". Сред многото приложения, подпомагащи концентрацията, Freedom е едно от най-хубавите. Това, което прави, е да блокира достъпа до определени приложения и разсейващи уеб сайтове, или до целия интернет, за избран интервал от време. Можете да изберете лист от приложения и уеб страници за блокиране, както и да създавате изключващи описи за разнообразни обстановки. За да не се изкушите да посегнете към телефона си, вашата Freedom сесия ще ви следва на всяко от устройствата ви. Приложението е изцяло гратис.

Още от DIGITALIZE THIS:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР