Предизвикателствата на изминалата година преобърнаха изцяло възприятията ни в много

...
Предизвикателствата на изминалата година преобърнаха изцяло възприятията ни в много
Коментари Харесай

Когато е време за твой собствен дом

Предизвикателствата на миналата година прекатурнаха напълно усещанията ни в доста връзки. Съпътстващата политика за работа от у дома накара хората да се вгледат по-задълбочено в параметрите и характерностите на своите жилища, които да могат да им обезпечат оптимална среда за професионалните отговорности в домашна среда. Желанието за фамилен комфорт и уют също набъбна и стана все по-значимо. Експертите означават растеж на сходни вложения, а постоянно хората са склонни да подхващат и промяна на личното си жилище с ново, по-обширно, което да отговори на новите им потребности.

Ако сега тази стъпка е първа за теб, то през днешния ден може би е чудесно време да я планираш, тъй като Пощенска банка ти предлага промоционални условия, при които може да финансираш покупката на своя нов дом и реализираш своята дълго чакана фантазия с жилищен заем с овърдрафт без рента за цяла година.
Голям размер на финансиране
Сигурно в този момент си задаваш въпроса какво е твоето мечтано жилище? Просторен апартамент, къща в околност с безпределно красива природа и чист въздух в покрайнините на модерния град, ваканционен парцел с необятна веранда за спокойствието ти по време на отмора или благосъстоятелност в моден комплекс на морето. от Пощенска банка е финансовото решение, основано да отговори на твоите потребности, като ти дава огромен размер на финансиране до 500 000 лева Жилищният заем ще ти помогне в проектите ти за покупка на ново жилище, градеж и ремонт на съществуващо или за рефинансиране на съществуващи отговорности, като при кандидатстване до 31.12.2021 година получаваш промоционални условия.
Дълъг период и еластичност на погашение
С жилищен заем с овърдрафт без рента за цяла година финансираш покупката на новия си дом, като имаш опцията да се възползваш и от дълъг период на погашение до 35 години по отношение на твоите съответни потребности и желания. Допълнителното финансиране под формата на овърдрафт без рента за цяла година ще ти даде опция да разполагаш със средства когато и да е и на всички места. Налична е и опцията " Флекси " , която ти предлага еластичност при разпределението на месечната ти вноска по отношение на твоя бюджет. Можеш да усилваш или намаляваш размера ѝ, както и да пропуснеш еднократно заплащане един път в годината, ако си избрал да активираш услугата и по отношение на използваните условия на банката.
Консултация в комфортно за теб време и метод
Висококвалифицираните специалисти на Пощенска банка са разполагаем за всички твои въпроси, свързани с опцията за финансиране на новия ти дом и осъществяване на твоите проекти. Можеш да посетиш всеки офис от необятната клонова мрежа на Пощенска банка или най-близкия център за жилищно кредитиране, с цел да получиш особено направена за теб оферта. Освен това, с услугата " Експресно разглеждане на настояването за жилищен заем " можеш да получиш авансово мнение в границите на 8 работни часа , според условията на банката. Ако предпочиташ нещата да се случат отдалечено, можеш да заявиш желанието си за безвъзмездна видео консултация и да аплайваш отдалечено през.

Стремежът на Пощенска банка към непрестанно рационализиране е водещ в задачата ѝ да дава артикули и услуги, които да отговорят най-добре на актуалните потребности на нейните клиенти. Тя ти предлага новаторски и цифрови решения за банкиране и ръководство на персоналните финанси, както и опцията и да реализираш своите проекти, като се възползваш от богата гама кредитни артикули за твоите потребности. Разбери повече във всеки офис на банката в страната, на номер *7224 или.

Още от DIGITALIZE THIS:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР