В действителност тези действия на звездата не оказват някакво съществено

...
В действителност тези действия на звездата не оказват някакво съществено
Коментари Харесай

Случва Се Нещо Невиждано, Учените Нямат Обяснение! Слънцето Промени Формата Си!

В реалност тези дейности на звездата не оказват някакво значително въздействие върху хората. Но върху климата — да. По-силни магнитни стихии, по-мощни слънчеви изригвания, по-високи температури — това са ясните индикации, че слънцето е разширило диаметъра си. В такива моменти слънчевите петна по повърхността, разпознаваеми като изригвания, съвсем изчезват или се сливат със звездата. След което неговата мощност стартира да понижава за цикъл от нови 11 години, преди да възобнови процеса още веднъж.

Другата паника на учените обаче е, че слънцето като една „ междинна “ звезда, май е почнало да губи част от своята мощ. А учените от института „ Лебедев “ в Москва предвиждат, че е изцяло допустимо да се следи дребна ледена ера. За последно сходно нещо е следено през 17 — 18-ти век, написа разкрития.ком. Телескопът „ Кеплер “ е открил също по този начин, слънчевият цикъл доближава своя най-малко, който ще бъде в края на 2018-2019 година.

„ Слънцето може да живее по този начин сред няколко месеца и година. Това е краят на слънчевия цикъл, то доближава минимума си. Слънчевата радиация ще падне до нулата и по-късно ще стартират да избухват новите плазмени петна, които ще сложат началото на нов 11-годишен цикъл “, додават те.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР