В деня, в който се навършват 2 години от руското

...
В деня, в който се навършват 2 години от руското
Коментари Харесай

Две години: София е Украйна

В деня, в който се навършват 2 години от съветското нахлуване над Украйна, София излезе на шествие.


Излезе, с цел да подсети за съпричастността си към украинския народ - жертва след трите глодомора, още веднъж на " Големия брат " и комшия.


Събитието бе оповестено като светлинна проекция върху историческата постройка на Народното събрание на пл. " Народно заседание " 1. Която се и състоя:


" 3D мапинг ще посрещне шествието, проведено от украински и български организации, което ще тръгне от президентството. Светлинната експозиция ще стартира след 18:30 часа и ще продължи до момента в който има хора на площада, написаха уредниците.

Шествието бе декларирано от 17 ч начело Президентството с посока - към Народното събрание.


Инициативата е на ръководителя на парламентарната група за другарство “България-Украйна ” Ивайло Мирчев и ръководителя на Народното събрание Росен Желязков. 




На място пристигнаха хиляди хора. Включително и двойник на Володимир Зеленски.


Митингът спокойно се разпръсна след 19 ч., откакто стигна до Орлов мост.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР