В деня, в който по традиция себоядисват великденски яйца, Танцова

...
В деня, в който по традиция себоядисват великденски яйца, Танцова
Коментари Харесай

Танцова формация „Партньори“ изпъстри центъра на Кюстендил

В деня, в който по традиция себоядисват великденски яйца, Танцова групировка „ Партньори “ изпъстри центъра на Кюстендил и парка пред Художествена изложба „ Владимир Димитров – Майстора “, като сервира доста страсти и въодушевление за жителите и гостите на града.

Повод бе снимането на нов видео-клип на надарената кюстендилска певица Елеонора Божанова.

" Щастливи сме, че продължаваме това прелестно съдействие, което към този момент е едно топло другарство, само че още по-щастливи сме, че през днешния ден, в тази продукция, се включиха нашите прелестни дребни танцьори!



Вече няколко месеца към Формацията действа детска танцова група, под управлението на младия ни хореограф Тони Кенов. Групата е образувана и се развива с поддръжката на Национален фонд Култура, в границите на план „ Ръка за ръка с нашите деца “ по стратегия за поддръжка на любителското творчество. Днес малчуганите за първи път се изявиха пред аудитория, като се оправиха съвършено с актьорската и танцова задача! Най-вълнуващото е да виждаме фантазиите и задачите си сбъднати. Днес родители и деца участваха ръка за ръка! Сигурен знак, че българския фолклор и обичаи ще пребъдат!



Ръководството на Сдружение „ Партньори – Кюстендил “ благодари на Ели Божанова за поканата и доверието, на екипа на телевизия Родина за професионализма, на родителите за поддръжката и всеотдайността, на хореографа ни Тони Кенов за обичта и ентусиазма и на всички дребни и огромни танцьори, които с доста въодушевление и забавление приготвиха и снимаха този план! ", обявиха от Партньори Кюстендил!

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР