В деня след завършването на гимназия Доли Партън си събира

...
В деня след завършването на гимназия Доли Партън си събира
Коментари Харесай

Да пазиш любовта си от светлината на прожекторите 50 години: Доли Партън и Карл Дийн

В деня след завършването на гимназия Доли Партън си събира багажа и напуща дома си в Севирвил, Тенеси, с цел да го размени с ярките светлини на Нашвил, 200 благи на запад. Вкусва триумфа 5 години по-рано, на 13-годишна възраст, когато дребна звукозаписна компания в Луизиана продуцира първия ѝ сингъл - "Puppy Love ".

Записът не е по никакъв начин добър, само че е задоволителен, с цел да стимулира русата изпълнителка да работи за фантазията си да стане звезда и да не се задоволи с нищо по-малко от нейната лична визия за триумф, без никакви други възможности.

Още през първия ден в огромния град, 18-годишната Доли носи прането си в Wishy Washy, когато среща 21-годишния Карл Дийн и белия му пикап. Той ѝ подмята шеговито, че ще получи слънчево изгаряне поради разголените ѝ облекла, по-късно продължава диалога, до момента в който нейното внимание е ориентирано върху прането.

"Първата ми мисъл беше, че ще се оженя за тази жена. Втората ми мисъл беше: "Господи, какъв брой добре наподобява! " И по този начин стартира всичко. Не бих заменил последните 50 години от живота ми за нищо на света! ", признава Карл на 50-тата годишнина от сватбата им през 2016-та.

Доли от своя страна е очарована и поласкана от вниманието на този хубав чужд мъж. Впечатлява я фактът, че не стопира да гледа лицето ѝ (за разлика от множеството мъже) и мощно се интересува от това, коя е тя и какво желае от живота.

Двамата стартират да се срещат, като в това време Доли подписва контракт с Monument Records. С една дума, персоналният ѝ и професионалният ѝ живот са в своя напредък. След като схваща за годежа им, майката на Карл е изпълена с наслада и неспокойствие, тъй като ще може да провежда огромна и обилна женитба. Мечтите на булката и свекървата обаче не се сбъдват:

Толкова доста хора инвестриаха в гения ми и развиването на кариерата ми. Помолиха ме да отложа сватбата с една година. Сърцето на свекървата ми беше разрушено.

Две години по-късно се състои загадка гала в Рингълд, Джорджия. Извън града, надалеч от погледите на папараците. Единствените очевидци са майката на Доли, свещеникът и брачната половинка му.

Майка ми уши дребна бяла рокля и подготви дребен букет. Казах ѝ, че не мога да се омъжа в правосъдна зала, тъй като в никакъв случай няма да се усещам омъжена. И по този начин, намерихме дребна баптистка черква, свързахме се с пастора Дон Дювал и му казахме: "Ще ни венчаете ли? Вече се снимахме пред входа на църквата. "

Карл постоянно оставя Доли да се любува на светлината на прожекторите. Още през цялото време излиза наяве, че той не желае да има нищо общо с развлекателната промишленост. След като се появяват дружно на аления килим през 1996-та, Карл споделя на брачната половинка си, откакто влизат в таксито:

Доли, желая да имаш всичко, което пожелаеш, веселя се за теб, само че, апелирам те, в никакъв случай повече не ме карай да те съпровождам на сходни места!

Големият пробив на певицата идва с първия ѝ албум "Hello, I'm Dolly ". Участва в шоуто Porter Wagoner Show и по този начин през идващите 7 години над 45 милиона души с неспокойствие очвакват осъществяванията ѝ всяка седмица.

Карл се появява на всемирски събития единствено няколко пъти от началото връзката им до през днешния ден. Въпреки това Доли е уверена, че той е най-големият ѝ почитател:

Никога не е спирал да ме поддържа, стига да не се постанова да се влачи след мен по събития. Предпочиташе да ме придружи някой различен. И в никакъв случай не е проявявал ревнивост.

Оказва се, че взаимната самостоятелност и уважание са ключът към сполучливия брак. Това не значи, че Доли не е била измъчвана от неустановеност. Посвещава емблематичната ария "Jolene " на червенокоса касиерка в банка, която показва интерес към Карл:

Тя беше мощно привлечена от него. Опитвах се да се майтапя и му споделях: "Прекарваш доста време в банката. Не мисля, че имаме чак толкоз доста пари. " Тя беше висока и стройна, имаше дълги крайници - всичко, което моето дребно и натъртено тяло нямаше.

Доли Партън от своя страна признава, че обича да флиртува, само че в никакъв случай не среща мъж, който да може да заеме мястото на Карл.

В момента двамата имат простоват и идиличен фамилен живот. Нямат лични деца, само че имат прелестни взаимоотношения с техните племенници. Освен това се включват с редица благотворителни начинания за деца.

"Обичам да чета, да сготвям, да извозвам време със брачна половинка си. Обличам комфортни облекла и се приписвам на отмора. "

И за край, ето какво още споделя Доли за мъжа, който назовава своята цялостна диаметралност:

Той е бездънен човек, има особено възприятие за комизъм. Винаги може да ме разсмее. Ако би трябвало да се върна обратно във времето, ще направя този избор още веднъж и още веднъж. И по този начин през идващите 50 години.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР