В деня след Нова година не липсват софиянци, които тепърва

...
В деня след Нова година не липсват софиянци, които тепърва
Коментари Харесай

Софиянци се връщат към столицата, трафикът е интензивен, без тапи

В деня след Нова година не липсват софиянци, които занапред се връщат назад към столицата, само че все пак натоварено придвижване няма, съобщи кореспондент на БГНЕС.


В първия работен ден след коледните празници и посрещането на новата 2024 година, а точно 2-ри януари пристигна времето и взелите си отпуск в този ден софиянци да се върнат назад в столицата. В късните следобедни часове на днешния финален работен ден, трафикът в столицата е натоварен, само че няма тапи и огромни опашки.


От Министерство на вътрешните работи увериха, че от 23 декември до 3 януари са разпоредени действия на територията на цялата страна, като ще бъдат ситуирани полицейски екипи на входа и изхода на всички огромни градове, с цел да има надзор. През днешния ден в столицата се наблюдаваше засилено полицейско наличие точно на тези точки като имаше чиновници от пътна и охранителна полиция, с цел да се управлява и потока от коли.


Полицейските чиновници наблюдават за осъществяването на неправилни маневри, придвижване в противоположната лента, както и за съблюдаване на правила за придвижване по пътищата. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР