В Деня на розовата фланелка децата на Хасково казаха Не

...
В Деня на розовата фланелка децата на Хасково казаха Не
Коментари Харесай

Хасково каза "не" на тормоза в училище

В Деня на розовата фланелка децата на Хасково споделиха " Не на издевателството в учебно заведение! " В поредицата от начинания на Община Хасково и Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни се включиха стотици възпитаници.
 
Децата участваха в полемика на тематика " Училищен тормоз. Разпознаваме ли го и по какъв начин да му противодействаме " и разясниха документалния филм " Агресия ", възложен на МКБППМН Хасково безплатно от Асоциация " Докосни дъгата ".
 
Точно в 12 на обяд дребни и огромни възпитаници от ПГТ " Александър Паскалев ", ОУ " Христо Смирненски ", СУ " Васил Левски ", ПГДС " Цар Иван Асен II ", СУ " Паисий Хилендарски ", ПГМЕТ " Стойчо и Кица Марчеви " и доста други се хванаха за ръце и описаха кръг на положителното в центъра на града. Символично те изхвърлиха отрицателните си мисли и подариха с усмивки посланията си за добрина и човещина.
 
 Хасково сподели Хасково сподели " не " на издевателството в учебно заведение Източник: Община Хасково
Заместник-кметът на Община Хасково Динко Тенев, ръководител на МКБППМН, благодари на младежите за това, че са съпричастни с идеята на Деня на розата фланелка.
 
" Искам да ви пожелая да бъдете по-смирени. И както сте съпричастни с насладата на приятелите си, по този начин бъдете съпричастни и с тяхната болежка. Бъдете здрави и щастливи и дано за поредна година всички дружно да кажем #НеНаТормоза! ", прикани зам.-кметът Динко Тенев. Розова рамка за фотоси със мощни думи-послания запечата загатна от днешния Ден против издевателството в Хасково.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР