В Деня на любовта и часове преди мегасблъсъка в Шампионската

...
В Деня на любовта и часове преди мегасблъсъка в Шампионската
Коментари Харесай

Ослепителните половинки на звездите на "Реал" и ПСЖ

В Деня на любовта и часове преди мегасблъсъка в Шампионската лига сред " Реал " Мадрид и ПСЖ взехме решение да обърнем взор към нежните половинки на футболистите на двата гранда.

Започваме с домакините от " Реал " и техния вратар Кейлор Навас, чиято женитба с манекенката Андреа Салас през 2015 година се трансформира в събитие от народен мащаб в родината им Коста Рика. Тогава стотици почитатели и представители на медиите посрещнаха двойката пред църквата в град Санта Ана. Любопитен факт е, че Кейлор и Андреа се срещат по време на църковна литургия през 2008 година



Капитанът на Кралския клуб Серхио Рамос пък има връзка с красивата телевизионна водеща Пилар Рубио . Една от най-одумваните всемирски двойки в Испания има две деца, само че към момента не е предходна под венчилото. Рубио, която е с осем години по-възрастна от Рамос, съобщи неотдавна, че би се оженила скрито по сходство на някогашния вратар на " Реал " Икер Касияс и друга чаровна тв водеща Сара Карбонеро.

Голямата звезда на " Реал " – Кристиано Роналдо, също не е споделил към момента заветното " Да " на приятелката си Джорджина Родригес , която през предходната година подари португалеца с дъщеричка на име Алана Мартина. Самата Джорджина е родена в дребното испанско градче Хака, покрай френската граница, и в продължение на 15 години се изявява като балерина. Впоследствие става фотомодел и точно любовта й към модата я среща с Роналдо. Двамата се срещат по време на ревю в Мадрид и от този момент са неразделни.

В Париж – Града на любовта, също имат съществени триумфи на нежния фронт. След като изгуби титулярния си статут, вратарят на ПСЖ Кевин Трап се утешава с бразилския супермодел Изабел Гулар . Френската преса пък не пропуща да подсети на Трап при всеки комфортен случай за кошмарната загуба с 1:6 от " Барселона " предишния сезон.

" Добре, че Трап не изпусна ослепителната Изабел, както стори с шестте гола на " Барса ", заядливо разясняват медиите във френската столица. Самата Гулар признава, че всяка загуба на ПСЖ внезапно се отразява на любовния й живот.

Бразилката е близка другарка със своя съотечественик Неймар. Именно Изабел бе в основата на следващото помиряване сред Ней и Бруна Маркезине . Двамата са дружно от 2012 година, само че на три пъти се разделяха, преди Изабел Гулар да влезе в ролята на Купидон и да ги събере още веднъж.

С ослепителна брачна половинка може да се похвали различен бразилец – бранителят Маркиньос . Миналия ноември певицата Карол Кабрино роди втора дъщеричка на бранителя , а любопитен факт е, че контракциите стартират, до момента в който Карол следи мача от Шампионската лига сред ПСЖ и " Андерлехт " на стадион " Парк де Пренс ".

Тази вечер " Реал " приема ПСЖ в първи конфликт от 1/8-финалите в Шампионската лига. Срещата стартира в 21:45 ч. и ще бъде излъчена директно по bTV Action.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР