В далечното минало на моите ранни 20, излизах с човек,

...
В далечното минало на моите ранни 20, излизах с човек,
Коментари Харесай

5 въпроса, които трябва да зададеш, преди връзката да стане сериозна

В далечното минало на моите ранни 20, излизах с човек, който си остана най-голямата ми платонична обич. От него съм запомнила следните думи (парафразирам): че не е значимо какво привличане има сред двама души или какъв брой подобаващи си мислят, че са един за друг… значимо е дали желаят едни и същи неща от живота.

Не съм сигурна дали отместването на фокуса от пристрастеността към прагматизма на общите цели ни попречи да бъдем дружно, само че факт – с годините и насъбрания опит стигнах до същото умозаключение. Много пъти, пътят ми с всякакви човеци се е разделял, тъй като чисто и просто сме желали разнообразни неща от живота в оня миг, а не че не сме се обичали, желали и така нататък

Да бъдеш прям с колегата си е значимо на всеки стадий от връзката, само че най-много първоначално, когато нещата не са се задълбочили. Защото има истини, които още не знаеш, а биха могли да се окажат решаващи за хода на връзките ви.

Какво искаш от нас?

Звучи трагично, само че вие най-добре ще намерите вярната за вас парафраза – без непотребен възторг и украсявания. Може би за всеки човек би било мъчно да бъде сигурен какво желае първоначално, само че подложен на масата, този въпрос най-малко ще остави време за размисъл и ще бъде първият лакмус за същинските планове на половинката ви.

 5 въпроса, които би трябвало да зададеш, преди връзката да стане сериозна

Какво е отношението ти към брака?

Мислите си, че той е отживялост и множеството мъже ще ви убеждават, че не имат вяра в него. Бракът обаче си е контракт, не по-различен от всеки различен, и дава колкото права и сигурност на половинките в него, толкоз и отговорности, които постоянно се възприемат по-сериозно, когато са налични черно на бяло. Няма значение дали ще встъпите в него, или не, просто би трябвало да имате еднообразно отношение към случването му.

 5 въпроса, които би трябвало да зададеш, преди връзката да стане сериозна

Искаш ли да имаш деца?

Със сигурност това не е въпрос за първа среща, само че е добре в първите месеци, за какво не седмици, да проучите настройките на колегата си към тематиката. Ако, несъмнено, да станете майка, или пък тъкмо противоположното, е жизненоважно за вас.

 5 въпроса, които би трябвало да зададеш, преди връзката да стане сериозна

Имаш ли упоритости за живот в чужбина?

Като човек, претърпял един от най-големите ужаси на живота си в нещото наречено “връзка от разстояние “, ще ви уверя, че това е тематика, която би трябвало да обсъдите в най-ранен стадий на връзките ви. Разбира се, че в случай че е съответен човек, той ще ви предложи да заминете дружно, единствено че тук значимото е дали вие желаете също? Запитайте се.

 5 въпроса, които би трябвало да зададеш, преди връзката да стане сериозна

Какво искаш да постигнеш?

В материален/духовен проект. Тук идва моментът, в който би трябвало да измерите желанията си в посока бъдеще. Той може да желае сполучлива корпоративна кариера, която да коства от времето ви дружно или да стане фермер на село. Как се чувствате във връзка тези му стремежи, а какви са вашите? Отговорът на въпроса за кариерните или персонални упоритости на индивида до вас е нещо, което може да се промени с времето, да знаете началния проект обаче е по-висок старт за връзките ви.

 5 въпроса, които би трябвало да зададеш, преди връзката да стане сериозна

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР