В даден момент от живота си ще почувствате, че изборът,

...
В даден момент от живота си ще почувствате, че изборът,
Коментари Харесай

Прочетете това, когато искате да захвърлите всичко и да започнете от нулата

 00690911

В даден миг от живота си ще почувствате, че изборът, който сте създали, ви е отклонил от същинския ви път. Ще се съмнявате в себе си и в задачата си. Ще пандизите очи, ще позволите на отчаянието да ви победи и ще се предадете.

Ще има безчет мигове, когато ще се чувствате комплицирани и ще разберете, че сте заседнали като в тресавище и не можете да продължите. Вашата пристрастеност ще секне, а  сърцето ви ще се  извърши с възмущение и засегнатост. И ще живеете с упованието, че всичко ще се промени.

   НАЧАЛО

Трябва да се научите да рискувате, да бъдете смели, самостоятелни, да вземате решения за свое лично положително. Трябва да преминете през неуспехи, да се пречупите, по-късно да успехите, да отворите сърцето си и да обикнете някого. Вярвайте че ви чака превъзходен живот и всичко, което би трябвало да извършите, е да повярвате в това.

Трябва да простите на себе си и да си позволите да се изцелите. До вас са останали единствено надеждни, тествани хора, а пред вас има доста щастливи и безгрижни дни. Все още се държите на краката си и имате доста благоприятни условия за напредък.

Не можете да измененията предишното, само че можете да се научите да  цените сегашното и да се подготвите за по-добро бъдеще.

А през днешния ден заставете себе си, с цел да достигнете пика на своя капацитет. Днес би трябвало да докажете на себе си, че в никакъв случай не е късно да откриете за себе си оня нов живот, за който постоянно сте мечтали.

Soulpost

По тематиката:

Паулу Коелю: Четирите трудности за постигането на вашите фантазии

 

  1. Първото се състои в това, че на човек още от детството му се внушава, че това, което той най-вече желае в живота, е просто невероятно. С тази мисъл…

Цялата публикация

4-те стадия на живота съгласно известния психиатър Карл Юнг

 

Световноизвестният швейцарски психиатър Карл Юнг*  смята, че има четири архетипа или стадии, през които всеки човек минава през живота си. А вие  на какъв стадий сте? Етап на спортиста През…

Цялата публикация

Писмото, което написа Щастието:

 

Ако четете това писмо, значи аз към този момент съм пристигнало при вас!  И в този момент ще стартира да мрънкам,  тъй като има защо! Тежко ми е, нали разбирате ……

Цялата публикация

Астрологична прогноза: 2018 ще бъде година на строителства, преструктуриране и проявления

03/01/2018 0 Comment

Ако годината 2017 беше година на ново начало, 2018 година ще бъде година на строителствa, преструктуриране и проявления. Каквито и да са новите инициативи, в този момент ще ни бъде дадена възможността…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР