В четвъртък се проведе и втората номинационна битка за седмицата

...
В четвъртък се проведе и втората номинационна битка за седмицата
Коментари Харесай

Амелия-Мира отново излиза на елиминационна битка в „Игри на волята: България“

В четвъртък се организира и втората номинационна борба за седмицата в „ Игри на волята: България “ . Тя изправи един против различен племената на Траки и Славяни.
 
Отборите трябваше да изберат един състезател, който да се качи на кокили, а останалите да го придържат и по този начин да минават по шестте платформи по трасето . На платформите имаше дискове, които играчът трябваше да събира и на финалната платформа да вкара 10 от тях в мрежата. Славяни избраха на кокилите да е Марешка, а за Траки това беше Александър. Траките стигнаха по-бързо до последния стадий, където Александър съумя доста бързо да вкара своите дискове и племето взе безспорна победа с 10:0!
 

Ситуацията в племената продължава да се заплита. При Прабългари напрежението сред Гичка и Юлиян продължава, което не се отразява добре и на останалите. Дали в действителност Юлиян желае тя да се завърне от борба и да е „ бушон “ или тактиката на учителя е да отстранява една по една дамите в племето?
 NOVA
В племето на Траки разделянето на радостни и съществени към този момент е ясно обрисувано и когато радостните желаят да се забавляват, сериозните странят от тях. Дали Умните ще намерят общ език или всичко към този момент е ясно и те няма по какъв начин да са единни?-->
 
Йоана от Славяни не взе присъединяване в борбата , поради травмата която получи. Дали най-малката от племето ще се завърне в играта или всичко за нея завърши?



След края на борбата беше време за съвет. Амелия-Мира още веднъж събра най-вече гласове и се трансформира в играча, получил най-вече отрицателни гласове в шоуто досега. Основните аргументи за номинациите бяха, че останалите не престават да я считат за най-слабия състезател и, по думите им, мъчно се вписва в колектива.

Дали Амелия-Мира ще успее да се оправи с втори войник от Прабългари ще разберем довечера от 21.00 ч., когато Гичка и Амелия-Мира ще се борят за оставане в приключенското съревнование.
 NOVA
В събота вечер незабавно след шоуто от 22:00 ч. е и коментираното студио на „ Игри на волята “ . В него тази седмица специфични посетители са началник Иван Манчев и първенецът в гимнастиката Йордан Йовчев. Освен разбор на седмицата феновете ще видят по какъв начин непрекъснатите коментатори - Ваня Джаферович и Георги Милков, се оправят с една от борбите на шоуто. Кой от двамата ще се оправи по-добре, както и какви ще са първите думи на напусналия шоуто, ще разберем в „ Игри на волята: студио “ в петък вечер.

Всичко за предаването следете на страницата на , както и във  и 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР