В четвъртък прокурор Деана Хиър Кей Си изигра пред съдебните

...
В четвъртък прокурор Деана Хиър Кей Си изигра пред съдебните
Коментари Харесай

„Това е като кошмар“: Отчаяно обаждане на 999 от разходка на кучета, който откри Бриана Гей след намушкване в парка

В четвъртък прокурор Деана Хиър Кей Си изигра пред правосъдните заседатели в Кралския съд на Манчестър мъчителното позвъняване на 999, направено в 15:13 ч. 11 февруари от Катрин Вайз.

Тя беше със брачна половинка си Андрю и разхождаха двете си кучета през гората в парка, когато видяха мъжко и женско по пътеката пред тях и след това се натъкнаха на Бриана, умираща, съдът изслуша.

Г-жа Vize може да бъде чута в началото в потрес, казвайки на оператора, че „ някой е бил атакуван “, евентуално намушкан и „ нападателите са избягали “, по-късно описвайки обвинените като момиче и момче, и двамата младежи.

Разстроената госпожа Вайз диша тежко и повтаря „ О, Боже “ по време на диалога, описвайки случая като „ като един от тези кошмари “. Тя сподели: „ Не знам дали е жива... Не желая да я допирам. Това е безспорна неразбория. “

Г-жа Вайз разказва Бриана като „ мощно кървяща “, носеща „ риза, напоена с кръв “, лицето й „ покрито с кръв “ и нещо, което наподобява като „ плачеща кървава рана по гърба й...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР