В четвъртък нещата ще имат бавно развитие и ще изискат

...
В четвъртък нещата ще имат бавно развитие и ще изискат
Коментари Харесай

Загадъчна любов спохожда 2 зодии, Рибите са на върха на...

В четвъртък нещата ще имат постепенно развиване и ще изискат от вас по-внимателно да действате при осъществяване на професионалните си отговорности.

Възможни са всевъзможни изненади, тъй че избягвайте прояви на самонадеяност или пренебрежителност. В четвъртък ще имате опция да осъществите значима за вас среща, от която ще очаквате по-голяма изясненост по отношение на недоразумения зародили през последните няколко дни.

Това ще бъде удобен ден за развиването на юридически или правосъдни каузи.

Овен

Днес не давайте напразни обещания, най-много на себе си. Имате огромни упования и загубата им би ви се отразила зле.

Телец

Това е ден, в който да не се боите от смяната. Може да изпитвате някои страхове, само че времето ще покаже, че те са били напразни.

Близнаци

Потърсете разтуха в добре познати действия. Много евентуално е да сте се объркали за сериозността на нещата и въобще да не е нужно да се притеснявате.

Рак

През този ден може да загубите визия за времето. Продължавайте в нормалния ви темп и всичко ще е повече от добре.

Лъв

Този четвъртък може да ви доскучае, това евентуално е симптом за нуждата от смяна - по-голяма, в сравнение с си представяте.

Дева

Днес не оставайте длъжни никому. Ако ви похвалят - върнете два пъти повече хубави думи, в случай че ви подлагат на критика - просто се усмихнете загадъчно.

Везни

Днес не възлагайте огромни очаквания на обещания, в случай че не си ги давате сами на себе си. Все отново и в този случай имайте едно мислено.

Скорпион

Това е ден, в който мнението ви би трябвало да е без значение. Интуицията ви няма по какъв начин да ви излъже, в случай че ще целият свят да мисли противоположното.

Стрелец

Потърсете отговора на въпросите ви в образеца на другите. Положителния опит може да ви даде доста повече, в сравнение с очаквате.

Козирог

През този ден не търсете виновници за вашите неуспехи. Вероятно сте създали някои пропуски, които даже не сте забелязали.

Водолей

Днес не се лакомете прекомерно, изключително в случай че става въпрос за движимости. Всичко се чупи, човешките връзки също, само че по-трудно.

Риби

Този четвъртък е доста евентуално да получите добра вест. Тя може да ви пристигна допълнително, само че не се оставяйте да ви преследват нездрави подозрения.

Източник: Dunavmost.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР