В четвъртък клубният футбол от евротурнирите, който гледахме с интерес

...
В четвъртък клубният футбол от евротурнирите, който гледахме с интерес
Коментари Харесай

Сериозно предимство за Сърбия срещу Унгария

В четвъртък клубният футбол от евротурнирите, който гледахме с интерес до неотдавна, е сменен от квалификации за Евро 2024. Пътят към огромният конгрес към този момент е съвсем преполувен, а това дава преимущество на едни за сметка на други.

СЪРБИЯ - УНГАРИЯ (ДНЕС, 21.45 ЧАСА)

Двата любимеца в групата на България в този момент се изправят един против различен в борба за първото място. Както домакините, по този начин и гостите са без загуба след първите 3 кръга. За Сърбия статистиката можеше да е доста по-различна, в случай че не бе късното изравнително попадение в Разград за 1:1 с България. Букмейкърите в този момент дефинират плавите като безспорен любимец в този момент. Грешната стъпка на унгарците пък бе в Подгорица при 0:0 с Черна гора. Тимът на Марко Роси към този момент потвърди, че може да се мери с огромните сили и надали се стряска от класата на противника, откакто към този момент съумя да победи Англия и Германия в Лигата на нациите.

Прогнозата ни е обвързвана с попаденията, а имаме вяра, че поради упованията и огромния заряд, те няма да са в обилие.

ПРОГНОЗА: ПОД 2.5 ГОЛА T: 1.61

НИДЕРЛАНДИЯ - ГЪРЦИЯ (ДНЕС, 21.45 ЧАСА)

Роналд Куман не се радва на положителен рестарт на своята кариера отпред на " лалетата ". От началото на годината Нидерландия записа цели 3 провали, в това число 0:4 от Франция. Победата над Гибралтар надали топли изключително играчите на опитния треньор, а упованията в идните квалификации с Гърция и Ейре са високи. На другата пейка ще е Густаво Пойет, който може да се похвали към днешна дата с надалеч по-позитивна статистика. Някогашният футболист на Челси и Тотнъм подреди общо 8 триумфа в първите си 14 срещи, допускайки единствено 4 провали. След триумфите над Гибралтар и Ейре пристигна и минималното проваляне от Франция с 0:1, само че началото на акцията е повече от позитивно. 

Прогнозата тук е противоположна на тази за Сърбия и Унгария, а точно - попадения.

ПРОГНОЗА: НАД 2.5 ГОЛА: 1.93
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР