В четвъртък денят ще започне с по-студено време и температури

...
В четвъртък денят ще започне с по-студено време и температури
Коментари Харесай

Потенциално опасен силен вятър в цялата страна

В четвъртък денят ще стартира с по-студено време и температури от минус 3, минус 4 по най-високите западни полета до плюс 1-2 в низините и плюс 4 градуса в югоизточните региони.

Слаб сняг ще прехвърча в крайните западни региони и североизточните елементи на страната, а слаб дъжд - по Южното Черноморие.

През деня ще остане прохладно, с сдържан и мощен северозападен вятър и променлива облачност, само че дребна възможност за превалявания.

Температурите ще бъдат в границите на нормалните за януари, само че мощният вятър ще основава чувство за по-студено време. Максималните стойности ще са от нула по високите полета до към плюс 5 градуса в крайните северозападни и югоизточни региони.

Динамични остават атмосферните процеси и в петък. Минималните температури ще са от минус 3 до плюс 2, а дневните ще се покачат и ще бъдат от 6 до 11 градуса. Ще бъде слънчево или с незначителна облачност и слаб вятър от югозапад-запад.

Жълтият код значи евентуална заплаха. Има нараснала възможност за рискови метеорологични феномени. Възможни са вреди. Не предприемайте непростим риск, изключително при осъществяване на действия, които зависят от времето.

Следете прогнозата на Дир.бг
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР