В четвъртък, 7 юни, в столичния клуб :PM се състоя

...
В четвъртък, 7 юни, в столичния клуб :PM се състоя
Коментари Харесай

Любо Киров с емоционална премиера на албума “Както преди”

В четвъртък, 7 юни, в столичния клуб:PM се състоя промоцията на новия албум на Любо Киров “Както преди” и пилотния видео сингъл “Още от теб”. Събитието бе намерено от издателя на албума и непосредствен другар на изпълнителя Станислава Армутлиева пред близо 400 посетители, измежду които Мария Илиева, Графа, Димитър Рачков, Маги Халваджиян, Митко Кърнев, Наско от БТР, Константин Марков, Богдан Томов, Ники Кънчев, Камен Воденичаров, Тони, Нели Рангелова, Виктор Либа, Влади Михайлов и JJ от група Equinox и мн. други

“Специална ще е довечера, тъй като ще е заредена с страсти. Самата аз се просълзих, когато за първи път гледах клипа на пилотния сингъл “Още от теб”. Историята на този албум ще опише самият Любо, само че за мен това е история за вдъхновението и за честността. Много любов и сърце вложихме в този план и ние с екипа ми, и музикантите, създателите на клипа, и всички, които се допряха до Любо, a това е вълшебно!”.

С тези думи Саня Армутлиева посрещна гостите и предложения изпълнителя да излезе на сцената.Той приветства другари, сътрудници и публицисти с откорвение: “Направихме неща в този албум, които ме накараха да се усещам като 20-годишен юноша и по тази причина го кръстихме “Както преди”. Това не значи остарели песни, изпълнени отначало, а показва младежкия възторг, с който работихме всички. Минаха много години, в които се потвърди, че в случай че някой обича да прави нещата почтено, по този начин, както счита за вярно, той ще остане във времето!”, показа Любо Киров, преди да показа прочувствения видеоклип на „ Още от теб “.

Видеото, дело на режисьора Кирил Киров-Кико и оператора Андрей Андреев, е снимано при параклиса на язовир Пчелина. Екипът е избрал точно тази локация, с цел да бъде предадено прочувственото обръщение на песента, което Любо обобщава по този начин: "Всеки човек носи истината в себе си. Важно е обаче да не се опасява да споделя за нея! "

След премиерата на видеото към “Още от теб” на сцената към Любо се причисли и китаристът Ангел Дюлгеров, който е съавтор на музиката в „ Както преди “, дружно със самия реализатор и с Маестро Живко Петров. Двамата дадоха начало на извънредното слушане на останалите песни, като преди всяка от тях споделяха забавни елементи от креативния развой, измежду които и фактът, че албумът е основан в дома на Любо Киров единствено за 4 дни. „ Песента “Още от теб”, която чухте, видяхте и, уповавам се, почувствахте доскоро, бе записана от първия път в 6:30 часа сутринта, което изяснява за какво гласът ми звучи малко по-различно “, показа актьорът. Той не пропусна да означи, че събитието по случайност е точно на рождения ден на именития Принс, който е и негов идол. “Сами ще чуете и усетите въздействията от моите идоли Принс, Джордж Майкъл и Майкъл Джексън в някои от песните!”, добави Любо.

След представянето на всички части гостите видяха и 8-минутен документален филм с фрагменти от самия развой на работа по албума. Премиерата на „ Както преди “ пред аудитория ще означи и старта на лятното национално турне на Любо Киров в Античния спектакъл в Пловдив на 14 юни. По време на концерта, който към този момент е съвсем изцяло разпродаден, изпълнителят ще бъде на сцената с Маестро Живко Петров (клавиши), Ангел Дюлгеров (китара), Александър Обретенов (D2, бас китара), Калин Вельов (барабани и перкусии) и LaTiDa (вокали). Следващите концерти от турнето ще бъдат на 15.08 в Бургас, на 16.08 във Варна, на 04.09 в Русе и на 05.09 във Велико Търново.

Албумът „ Както преди “ включва 11 записа (8 нови песни, два ремикса на синглите „ Още от теб” и „ Целият живот си ти” и една радио версия на „ Още от теб”) и се издава и популяризира на физически носители (CD и червен винил) и в цифрова версия от Вирджиния Рекърдс с медийната поддръжка на БГ Радио и City Radio & TV.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР