В Бургас винаги се чувствам на моето място, за мен

...
В Бургас винаги се чувствам на моето място, за мен
Коментари Харесай

Тони Димитрова мечтае да отиде в Северна Корея и Мадагаскар

В Бургас постоянно се усещам на моето място, за мен това е най-хубавият град, сподели Тони Димитрова пред Нова тв. Тя показа, че ѝ следва концерт в НДК на 10 януари, който ще бъде двоен празник, защото тогава е и нейния рожден ден.

„ Страхувах се от тази стъпка и доста се вълнувам “, сподели певицата. Тя изрази изненада, че билетите за концерта са се продали за малко повече от месец. Тя добави, че тогава ще изпее новата си ария „ Помниш ли “ с създатели Иван Гогов и Яна Вълчева.

„ Все виждам да съм от светлата страна на живота макар сенките, които сполетяват всеки един от нас “, сподели тя. Това, което въодушевява Димитрова е човещината, живота, добротата. „ Морето си го нося, то ми е даденост “, добави изпълнителката.

„ Мечтая да обиколя света, да пътувам още. Иначе всичко, за което съм мечтала съм го постигнала. Аз съм реалист “, уточни Димитрова. Тя добави, че желае да посети Северна Корея и Мадагаскар.

„ Малките неща ме вършат щастлива “, показа певицата. Тя сподели, че това, което я топли е обичта и вниманието на хората.

Певицата разяснява и влизането на страната в Шенген единствено по море и въздух. „ Унизително е да чакаме “, сподели Тони Димитрова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР