В бойно поле се е превърнал животът нa Marapura Muxнева

...
В бойно поле се е превърнал животът нa Marapura Muxнева
Коментари Харесай

На война! Маргарита Михнева в люта битка с комишиите!

В полесражение се е трансформирал животът нa Marapura Muxнева на именитата столична ул. „ Оборище “. От няколко месеца насам журналистката води люта междусъседска война, която ескалирала при започване на месеца. Преди дни гаражът към жилището на някогашната звезда на Българска национална телевизия бил брутално разрушен.



Тя, несъмнено, незабавно алармирала полицията за вандалския акт. На място дошъл екип, събрали доказателства и щели да водят следствие, с цел да открият самоличността на причинителя. Маргарита обаче изгубила с изключение на непотребни нерви и 3 хиляди лв., с цел да постави още веднъж врата от същия първокласен клас. Журналистката допускала, че можело да става дума и за възмездие, защото в последните месеци тя влезнала в борба не с едни свои комшии.



Причината за едната свада била частна детска градина в непосредствена непосредственост до дома на Михнева, а тя не можела да търпи шума. Подала сигнали към съответните органи и в община- та, след което градината била за- творена. Противниците й обаче се обединили против нея и даже тръгнали да събират подписка. Така някогашната водеща от Българска национална телевизия си навлякла гнева им.



Това напълно не е първият път, в който Михнева води междусъедска война . Преди години тя бе в остра свада с починалата към този момент певица Ахинора Куманова , фамозна с псевдонима си Нора Нова , с която живееха в една и съща кооперация на влиятелната ул. „ Оборище “. Спорът им стигна даже до народен ефир след намесата на Люба Кулезич и нейното предаване,,Честно казано “,  а повода за него бе още веднъж битова . Двете аристократични комшийки спореха коя да паркира в задния двор на кооперацията . Певицата умря през февруари 2022 година и незабавно след кончината й се заприказва, че няма кой да наследи скъпарския й апартамент , защото тя нямаше семейство и деца.

Сега Михнева преживявала още по-голям смут с новите жители на жилището на Нора, така като били необуздана и многолюдна ромска фамилия . Попитана дали настаняването им е своеволно, авторката на безчет репортажи, проверяващи покупко-продажби на имотната мафия, посочи, че е проверила документите и собствеността на пришълците е изяснена. Те са получили жилището след няколко врътки . Странното е, че по нейни наблюдения тези хора не имали финансови благоприятни условия да платят за апартамент, струващ най-малко 1 милион лв. , в случай че се съдело по раздрънкания им автомобил и вехтите облекла.

Михнева била възмутена от безчинствата в елитната им кооперация и съществено се замисляла дали да продължава да живее там или да афишира жилището си за обмен . Ако зависело от нея, щяла незабавно да емигрира за непрекъснато в Швейцария при щерка си Неда , само че лекарите не й го препоръчвали. Припомняме, че наскоро тя мина през тежки интервенции след диагноза рак на костите , от които към момента се възвръща. Преди години пък Михнева пребори и онкологична диагноза на гърдата, припомня " Ретро ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР