В благотворителния сезон на Капките зрителите не искат Ани Салич

...
В благотворителния сезон на Капките зрителите не искат Ани Салич
Коментари Харесай

Ани Салич разгневи зрителите на Капките: Дразни, за шефка на водещите ли се има!


В благотворителния сезон на Капките феновете не желаят Ани Салич за водеща. Въпреки, че тя е лице на Уницеф, те са възмутени от държанието на маститата журналистка. Драгите фенове не утвърдиха избора на сценаристите, Салич да е на една сцена с Митко Рачков и Геро.



Хората считат, че Ани не е на мястото си и питат за какво им я натресоха. В техните мнения поддържат тезата, че журналистката се държи като шефка на останалите водещи и непрестанно ги командори. Някои фенове видяха, че Салич прекъсва всички невъзпитано,особено ги впечатлило грозната обстановката с Тити, който на няколко пъти бил пресечен от нея и споделят: „ Не й е мястото там, спестете ни я най-малко в последната вечер! ”



А Нели Джокова написа във фейсбук: „ Ани Салич като че ли желае нейната дума да е последната. Забелязах, че и на Рачков не му е доста кеф поради нея. На няколко пъти се ядоса и се намръщи, когато тя му измъкна микрофона от ръцете. ”

Зрителите са недоволни, че песните не са единствено български и питат кой подбра репертоара на изпълнителите, не може ли да пеят единствено родни части?

Други пък разясниха тоалетите на Салич и споделят, че с тях наподобява на бременна, като подозират, че това ще е краят на журналистическата й кариера.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР