В битието си на премиер повече от 9 месеца ще

...
В битието си на премиер повече от 9 месеца ще
Коментари Харесай

Гълъб Донев пожела стабилен вестибуларен апарат на политиците

„ В битието си на министър председател повече от 9 месеца ще кажа, че първоначално е добре да се мисли не за оставката, а работата в интерес на хората, която ще се свърши преди оставката. Това съобщи служебният министър председател Гълъб Донев при започване на съвещанието на Министерски съвет.

След първия празен мандат и упованието за изпълнен втори той предложи служебното държавно управление да утвърди на свое изключително съвещание доклад за постигнатото в последните 4 месеца. Идеята е преди да предадат властта да покажат на хората какво са свършили, като посочи се, че са поредни в правилото на положителното ръководство, тъй като всеки който ръководи страната е задължен да се регистрира за стореното във властта.

„ Като държавно управление, което се регистрира за повторно през последните 10 месеца ще прибавим, че не е ужасно и не изисква изключителна храброст “, съобщи Донев и добави, че мъчно може да регистрира в протоколно решение най-големия триумф на служебното държавно управление. Причината е, че са управлявали страната в режим на нормалност, предвидимост и успокоение, което на моменти е изглеждало скучно.

„ От друга страна заниманието, което предлага играта на въртележка върви с уточнението, че е допустимо да загубиш равновесие и внимание за детайлите. Същото се отнася и за политическата въртележка. Да се надяваме, че участниците ще имат постоянен вестибуларен уред “, сподели още Донев. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР