В бездънна и безкрайна депресия изпадна Деси Слава.Проблемите на певицата

...
В бездънна и безкрайна депресия изпадна Деси Слава.Проблемите на певицата
Коментари Харесай

Деси Слава за депресията: Мислех, че ще мине бързо - slava.bg

В бездънна и безкрайна меланхолия изпадна Деси Слава.

Проблемите на певицата стартират преди година, откакто ражда втория си наследник Бори и качва солидно количество килограми. Коментарите в обществените мрежи я унищожават, почитателите й я назовават „ дебелана”.

„ След като родих Борис, имах известно време следродилна меланхолия, сякаш трябваше да отмине, само че не ме пусна толкоз бързо, Чак в този момент от един-два месеца идва интервалът, в който като че ли възкръсвам”, споделя с половин уста Деси.

Има дни, в които тя от6казва да излиза на открито, не се харесва по какъв начин наподобява, само че не намира сили да се оправи с казуса.

„ От известно време желая за някакви диети, тъй като много се борих с килограмите и те ме надделяха и не постоянно успявах да намеря тази воля. Напоследък открих сили и започнах да върша някакви неща за себе си”, добавя изпълнителката.

В последно време Деси се е заела с идея против домашното принуждение. Тя пусна песента „ 1000 жени”, в която визира точно тази тематика. Самата Деси Слава е била измъчвана от татко й, който биел нея и майка и. След което за неприятен шанс попада и на брачен партньор принудител, написа „ България Днес”.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР