В баскетболния Фенербахче продължава неяснотата дали Никола Калинич и Ян

...
В баскетболния Фенербахче продължава неяснотата дали Никола Калинич и Ян
Коментари Харесай

Цял куп проблеми за Обрадович и неговия Фенербахче

В баскетболния Фенербахче продължава неяснотата дали Никола Калинич и Ян Весели ще разполагаем за Финалната четворка на Евролигата в Испания единствено след броени дни.

Мениджърът на отбора Дженк Ренда приказва пред турските медии и призна, че Калинич и Весели се включват в част от тренировките, само че в щаба нямат сериозна вяра, че ще могат да ги употребяват. Със сигурност - не пълноценно, написа bgbasket.com.

"Както към този момент обявихме, Джиджи Датоме и Жофри Льоверн сигурно са навън. Всички ме питат дали крием нещо. Но това въобще не е в стила ни. Иска ни се всички да могат да играят, само че не могат. Калинич и Весели ще упражняват, и ще преценяме обстановката. Засега е по-скоро необикновено те да играят на Финалната четворка ", съобщи Ренда.

"Разбира се, това е развой и не знаем какво тъкмо ще стане. Ще чакаме до деня на мача за тях. Ние сме Фенербахче. Отиваме и играем и поради отсъстващите. Искаме да играем край и да донесем трофея в Турция ", разяснява още мениджърът на Фенербахче Дженк Ренда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР