В бързо производство, за управление на автомобил от неправоспособен водач,

...
В бързо производство, за управление на автомобил от неправоспособен водач,
Коментари Харесай

Млад шофьор без книжка опитал да избяга от полицаите, после сам се предал в участъка

 В бързо произвеждане, за ръководство на автомобил от недееспособен лидер, Районен съд – Варна наложи санкция на 22-годишен юноша. 

22-годишният обвиняем е засечен от полицейски чиновници денем на 27 септември тази година да ръководи лек автомобил " Опел “ на основен път сред село Разделна към град Белослав, без значение че бил недееспособен лидер и броени  месеци преди този момент бил глобен точно за шофиране без брошура, с влезнало в действие наказателно разпореждане. На посочената дата, забелязвайки на пътя пред себе си длъжностен патрулен автомобил, подсъдимият на няколко пъти променял маршрута на придвижване на управлявания от него автомобил, с цел да избегне прекъсване и инспекция. Впоследствие самичък отишъл в полицейския сектор в Белослав и признал, че още веднъж е карал без да има годно удостоверение за правоуправление.

За осъщественото закононарушение по член 343в, алинея 2 от Наказателния кодекс, Варненският областен съд призна за отговорен 22-годишния обвиняем. Той е неосъждан до момента. По импортирано от прокуратурата разпореждане с предложение за освобождение от наказателна отговорност, съдът му наложи административно наказване – санкция в размер на 1000 лв.. Съдебното решение предстои на обжалване в 15-дневен период.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР