В българското посолство в Берлин не е постъпвала официална информация

...
В българското посолство в Берлин не е постъпвала официална информация
Коментари Харесай

МВнР: Няма информация за загинали българи при инцидента в Хамбург

В българското посолство в Берлин не е постъпвала публична информация починали или потърпевши българи при случая на градеж в Хамбург.


Това са съобщили от Министерството на външните работи (МВнР), съобщи бТВ След информацията за срутено скеле на строителен обект за потърпевши българи посолството ни се е свързало с полицейските и трудовите служби в Хамбург. Германските служби са обяснили, че на този стадий не може да бъде дадена съответна информация по отношение на самоличността и поданството на потърпевшите.

В понеделник сутринта 8-етажно скеле се срути върху асансьорна шахта в пристанищния регион „ Хафен сити “ в немския град. Четирима строителни служащи починаха на място, един беше ранен.

Спасителните интервенции са затруднени, тъй като отломките доближават до втория етаж на постройката. Причината за случая към момента не открита. При нужда от подпомагане българските жители могат да се свържат с посолството ни в Берлин на телефон: +49 30 201 0922 или на e-mail: Включете JavaScript, с цел да видите предпазеното наличие.. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР