В България са рядкост принципни и почтени хора като Румен

...
В България са рядкост принципни и почтени хора като Румен
Коментари Харесай

В България са рядкост принципни и почтени хора като Румен Радев, твърди Иво Христов

В България са необичайност кардинални и честни хора като Румен Радев. Това разгласи в ефира на bTV досегашният началник на кабинета на президента Иво Христов.

``
реклама

" Той е интернационално доста добре легитимиран, има стабилно доверие в България, бори се сполучливо с корупцията. С Румен Радев си оставаме близки, дружно влязохме в политиката, дружно извървяхме дълъг път. Той е честен и кардинален човек, необичайност са такива хора в България. Никога не промени на обещанията си, не жертгва никого от екипа си. Абсолютно пореден и заслужен човек. Не си отдавам достолепието да бъда съветник на президента. В целия свят има речеписци на президентите, защото те нямат четири ръце. Но Румен Радев финален ги преглежда и редактира. Има доста хора, които се занимават с това - поучават, редактират. Извън Кастро не познавам политик, който да импровизира речите си. Но Радев в никакъв случай не се явява на среща без да е квалифициран в елементи. Дори хората отсреща се изненадват какъв брой е квалифициран. С Борисов са много разнообразни, то се вижда ", сподели Христов.

Той разкри и различен забавен факт - че Румен Радев и Корнелия Нинова не поддържат връзка постоянно, на практика в никакъв случай отвън консултативните препоръки.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР