В България нощните заведения в момента не работят (макар някои

...
В България нощните заведения в момента не работят (макар някои
Коментари Харесай

В България не може, но в чужбина може: Фолкът отпраши зад граница, за да вдигат купони

В България нощните заведения сега не работят (макар някои напълно умишлено и без да крият нарушават това), а фолк певците  са претрупани с участия зад граница през октомври. Представители на поп-фолка не отхвърлят предложения от заведения за хранене в Европа и употребяват всяка опция да се качат на самолета, с цел да пеят пред българска общественост в чужбина, в което не ги упрекваме въобще, тъй като и те би трябвало да работят.

Виж още: Пацо от Big Brother: " Мислех Пеньо за по-грозно момиче, само че и на тях би трябвало да се обръща внимание "  

Нашите сънародници във Виена се готвят за поредна звездна среща, тъй като там ще гостува една от най-актуалните сега изпълнителки - Ариа. След като Галин нажежи градуса на настроението предишния уикенд в австрийски клуб, скоро ще донесе нова порция шлагери и вълнуващи преживявания на феновете на балканските ритми, този път в компанията на Ариа, която е гадже на футболния национал Георги Йомов.

Виж още: Най-популярните и съвременни имена, с които родните звезди кръщават децата си

Нейната колежка Теди Александрова е на мини европейско турне. Блондинката към този момент имаше изява в бар в немското столица Берлин, като тематиката на празненството беше 1 октомври - Международният ден на музиката, а по-късно сменя страната и пее в Гент, Белгия, където постоянно звучат попфолк и балканска музика, написа " България Днес ".

Както към този момент стана ясно, Галена и Краля на попфолка Азис се съюзиха за общо мини турне този месец в Америка. В програмата им влизат три концерта. Стартират в Чикаго на 9 октомври, следват участията в Нейпълс и Лас Вегас. Турнето е толкоз малко поради уговорките на двамата с тв планове. Азис е панелист в " Маскираният артист ", а Галена е измежду треньорите в друго предаване, само че ще съумеят да съвместят работите си.

Изображение: https://www.instagram.com/aria_official__/, https://www.instagram.com/azis_online_new/, https://www.instagram.com/galena1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР