В България на мода често пъти са крайностите. Но когато

...
В България на мода често пъти са крайностите. Но когато
Коментари Харесай

Естествената красота изисква грижи! Топ съветите на Никол Бутева за перфектен вид без грим

В България на мода неведнъж са крайностите. Но когато става въпрос за хубост, нямаме нищо срещу естественото. 

Факт е, че една от най-красивите и естествено изглеждащи известни българки е инстаграмърката Никол Бутева, която показа пред своите почитатели своите правила, с които наподобява съвършено и без грим. 

Виж още: Крампата на раздора: Мани от " Игри на волята " отговори по забавен метод на нападките онлайн 

Никол стартира с грижата за кожата, като признава, че не е по никакъв начин елементарно - " фактори като хранене, воден баланс, слънчева светлина и разнообразни неприятни привички могат съществено да повлияят на външния тип на лицето ни ", изяснява тя. Що се отнася до грижата за устните, инфлуенсърката акцентира, че рисковете за тях са еднообразно значими и през лятото, и през зимата. С оглед на идната зима, предлага балсами и рициново масло.

Виж още: Звезден рожден ден за Паола: Дъщерята на Преслава стана на 3 година! Куп звезди на празника

За грижата за косата Никол акцентира, че всяка е самостоятелна и са нужни оптимални артикули, прическа и грижи като цяло. 

Никол не пропуща да означи и смисъла на съня. " Добрият постоянен сън е основата за пресен и здрав външен тип, до момента в който неналичието на сън води до появяването на оток, мрежа от фини бръчки, тъмни кръгове под очите и сив загар. Не забравяйте, че хроничната отмалялост и неналичието на сън „ изяждат “ лъвския дял от естествената ви хубост и младост. Опитайте да спите най-малко 7-8 часа дневно ", написа тя.

Виж още: Секси и небрежна мама: Биляниш предизвика с нова фотография и готин аутфит 

Що се отнася до веждите и миглите, Никол предлага да се доверим на експерт. " Лично аз ви предлагам да извършите микроблейдинг при добър експерт като да си избирете оптималната форма и дебелина на веждите ".

Изображение: https://www.instagram.com/nicole_dbbb/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР