В България има едно единствено място, на което еуфорията се

...
В България има едно единствено място, на което еуфорията се
Коментари Харесай

Златка Райкова пя на откриването на Bedroom Beach

В България има едно само място, на което еуфорията се трансформира в мемоари за цялостен живот. Клуб, който предизвика фантазията за едно незабравимо преживяване. Емоция, която към този момент 11 години, превзема сърцата на хиляди. Усещане, което носи едно име– Bedroom beach. Стартът на най-еуфоричното и грандиозно събитие за Лято 2018 – откриването на клуба, за който всички приказват – Bedroom beach може да се опише единствено с три думи: екстравагантност, феноменалност и мащабност.

Точно в среднощ на 8 юни, над 2500 души притаихa мирис и насочиха взор към неповторимата сцена на Bedroom beach, с цел да станат очевидци на невиждано по размерите си извънредно шоу. Зрелищният театър тази година надмина всички упования и излезе отвън рамките на пищността, тъй като това лято ще бъде, като никое друго до момента. Нощта се трансформира и в самобитен дебют за Златка Райкова, която беше кулминационната точка на шоуто. За първи и единствен път тя се изяви на сцената на клуба като певица. След блестящото си показване в шоуто „ Като две капки вода “ златното момиче на родния шоубизнес извърши микс от няколко международни шлагера.

Безапелационният темп на първият морски уикенд се подсигурява от най-хубавите DJ имена, които осигуриха на гостите разтърсващо прекарване. Темата на авангардното празненство бе обгърната в цялостна тайнственост до самото начало на нощта. Създателите на клуба бяха избрала стилистиката на „ Burning man “ за главен акцент на вечерта. Креативният екип на Донка Боева и Галя Христова сътвориха един „ недействителен “ свят от музика, светлина, танци и визия, който може да се случи единствено на морския бряг.

Най-красивите и изкусителни създания вплетоха силите си в пленяваща магия, която превзема сърцата за цяло лято. Мистични същества от дълбините на фантазиите получиха форма от плът и кръв, с цел да задоволят и най-смелото въображение. Илюзия от облици, мечти и стремежи, които се трансформират в действителност единствено в Bedroom beach. Гости на празненството бяха някои от най-популярните персони от светския живот у нас. И това лято клубът, който постанова международните стандарти в заниманието у нас, ще предложи безкомпромисно качество на своята музикална стратегия. Manuel Riva, Consul Trainin, Mahmut Orhan, Crazibiza са единствено част от водещите имена на интернационалната клубна сцена, които ще застанат зад пулта на Bedroom beach през лято 2018.

По време на формалното разкриване резидентите на клуба Vasco C, Dimo BG, C-Fucion бяха подготвили взривоопасна композиция от музика, допълнена по съвършен метод от Vera Russo и над 50 танцьора на сцена. Още на втория ден от откриването си, клубът даде мощна поръчка за ненадминато празненство преживяване с PornoStars Sessions и Tommyboy. Летните R&B страсти на сцената на Bedroom beach ще бъдат обезпечени от цяло съзвездие актьори, измежду които 100 Кила, Гери-Никол, Криско, Тита, FO, Павел и Венци Венц. Най-луксозният клуб на Балканите ще бъде хазаин и на серия извънредни събития, които ще слагат началото на нов стадий, в неговата упоритост за челните ранглисти в Европа.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР