В България играем един филм, който се начира Умирай лесно,

...
В България играем един филм, който се начира Умирай лесно,
Коментари Харесай

Пулмологът Александър Симидчиев с остра критика към Кацаров за игричките със смарт часовниците: Няма да сработи - играем филма Умирай лесно

В България играем един филм, който се начира " Умирай елементарно ", с профилактата и предварителната защита на едно остро заболяване. Превенцията е имунизацията, профилактиката са маските, дистанцията и миенето на ръце. Това сподели в ефира на Нова телевизия пулмологът доктор Александър Симидчиев в разгара на високата смъртност от ковид у нас, което ни отрежда и отрицателното първо място в Европа.

“Когато загине един човек го дават по малкия екран и има огромна драма, а когато умират по 100 души дневно, това е статистика “, възмути се доктор Симидчиев.

" Трябва да имаме осведоменост. Част от опозицията, която не желае да се имунизира, е заради неналичието на задоволително информация ", посочи медикът.
свързани новини88489на 02.10.20218971на 30.09.2021
Според него, е нужна добра осведомителна акция, която може да обърне наклонността. Тази акция обаче трябвало да бъде задоволително всеобхватна.

" Мисля, че е забавно, само че няма да сработи “, подлага на критика той опита на здравното министрество да ускори интереса към имунизацията с лотария със смарт часовници.

Все още нямаме цялостни 20% на имунизирани с цялостен цикъл, това е тъпо, изрази своето отчаяние пулмологът.

" Този вид на вируса е доста по-заразен, към 75-80% и се приближава до заразяемостта на едно рисково заболяване - морбилите “, би тревога доктор Симидчиев.

“Трябва да се увеличи контролът, ограничения има, само че не се съблюдават “, предложи най-после пулмологът.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР