В автомобила, който е бил обект на опита за атентат

...
В автомобила, който е бил обект на опита за атентат
Коментари Харесай

Семейството на Гешев не е било в колата, станала обект на атентат

В автомобила, който е бил обект на опита за атентат против обвинител номер едно не е имало членове на фамилията на основния прокурор, а Иван Гешев е пътувал самичък с назначената му работа за защита. Това съобщи служебният вицепремиер и вътрешен министър Иван Демерджиев по време на блиц контрола в Народното събрание по отношение на. Въпросът бе насочен от Атанас Атанасов от обединението ПП/ДБ.

От самото начало Демерджиев следи развиването по проблема, като е бил известен директно след гърмежа. Гешев се е движел по нормален за негов маршрут, като по автомобила има незначителни вреди - дупка в единия фар. Нямало други вреди. Видът на взривното устройство ударната вълна да обхванат в купето на бронирания автомобил, изясни вътрешният министър.

Демерджиев не знае дали въпросният израелски специалист е въобще някакъв специалист, който е дошъл на мястото на опита на атентата час и половина по-рано. Този човек е дошъл в България на същия ден в опита за атентат, само че в какво качество е правил там, би трябвало да отговори наблюдаващият прокурор, прикани служебният вътрешен министър.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР