В Асеновград се готвят за нов протест срещу ромската агресия.

...
В Асеновград се готвят за нов протест срещу ромската агресия.
Коментари Харесай

В Асеновград се стягат за нов протест срещу ромската агресия

В Асеновград се готвят за нов митинг против ромската експанзия. Тази заран блокадата на автомагистрала „ Тракия “ поради двете верижни произшествия в региона на Ихтиман, попречи на родители на потърпевши от побой деца да внесат протестната си подписка в Народното събрание. Към столицата тази заран отпътува Гергана Георгиева, майка на едно от потърпевшите деца при всеобщото сборичкване. Спирането на трафика по автомагистрала стана причина да бъде изтърван часът, плануван за внасянето на подписката в деловодството на Народното събрание, осведоми БНР.

От Инициативния комитет ще внесат иск за установяване на нов час за банкет. Над две хиляди асеновградчани са се подписали в протестната подписка против ромския произвол, адресирана до народните представители. Протестиращите упорстват депутатите и персонално министър председателят Бойко Борисов да дойдат в Асеновград и на място да се ангажират с решаването на проблемите.

От през днешния ден митингите на асеновградчани се възобновяват и ще бъдат всяка вечер от 20 часа. За деянията има публично позволение от общината. В неделя е плануван огромен митинг с присъединяване на хора от цялата страна.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР