В апартамента живее дългогодишният морски спасител Манол К. Около 19

...
В апартамента живее дългогодишният морски спасител Манол К. Около 19
Коментари Харесай

Извънредно! Полиция и пожарна отцепи улица в центъра на Бургас, има ли барикадиран?

В жилището живее дългогодишният морски избавител Манол К.

Около 19 ч. полицията и противопожарната работа отделиха част от кръстовището на улиците „ Цар Симеон I “ и “Гурко “ в Бургас. За към 10 минути придвижването остана блокирано след сигнал за падащи предмети и натрошени прозорци на жилищна кооперация, намираща се на ул. „ Гурко “ 27. Това е на пъпа на Бургас.

Опъването на защитните ленти се наложи поради срутващи се стъкла от прозорец – по неразбираема причина. Според свидетел стъклата от втория жилищен етаж са се посипали, откакто с някакъв е замерян прозорецът. Входът на тази жилищна постройка е откъм ул. „ Цар Симеон I ” и след огледа се откри, че става дума за апартамент, в който живее самичък дългогодишният избавител от плажа Манол К. Отвън жилището наподобява необитаемо и в обезверен тип. 

Все още не е ясно дали прозорците се трошат от вътрешната страна на открито или някой е замерял с камък тогавашния гларус. Това, което нашият кореспондент видя извън, е, че скъпият парцел е в окаяно положение, няма завеси, а вътре не се вижда и обзавеждане. 

Започна следствие на случая. Предполага се, че Манол може да е вътре, през последните няколко години той не работел, страдал по жена си, която изгубил при трагични условия. Улицата съставлява и трасе на велосипедисти, което е измежду най-натоварените. 
 

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР