В Англия още преживяват драматичното отпадане от Франция /1:2/ снощи

...
В Англия още преживяват драматичното отпадане от Франция /1:2/ снощи
Коментари Харесай

Дузпата в облаците - на Острова припомниха скеч на Хари Кейн с капитана на Англия по … ръгби

В Англия още претърпяват трагичното отпадане от Франция /1:2/ нощес на четвъртфинала на Мондиала в Катар. Хари Кейн пропусна отсъдената втора дузпа и прати топката над гредата в 84-та минута, което значително  коства отпадането на “трите лъва ”.

По този мотив британските медии припомниха видео от 2018 година на Хари Кейн с някогашния капитан на британския народен тим по ръгби Джони Уилкинсън. В него ръгбистът дава указания на звездата на Тотнъм по какъв начин да се показва добре напрегнат и да завоюва Световната купа.

В скеча Кейн вкарва съвършена дузпа в долния ъгъл, само че Уилкинсън не е впечатлен и му споделя: " Не, не... не си схванал ”, до момента в който се намесва и взима топката. Кейн стачкува и дава отговор: " Но въпреки всичко влезе ", преди Уилкинсън да упорства да му покаже по какъв начин се прави това.

След това носителят на Световната купа по ръгби от 2003 година слага топката на полето и заема присъщата си стойка, преди да я ритне над напречната греда. " Така се прави ", споделя Уилкинсън, очевидно удовлетворен от  изпълнението си, само че смаяният Кейн дава отговор: " Ти просто трансферира вратата с километър ".

“Да, само че по този начин завоювах Световната купа с Англия ", дава отговор му Уилкинсън. В края на видеото Кейн взема решение да схване техниката на Уилкинсън, като ритва топката високо над гредата. Това осъществяване към този момент зарадва някогашният национал по ръгби,  който приветства напъните му и му сподели: " Много по-добре, Хари. Това е то! ". 

Феновете на Англия започнаха да се майтапят в обществените мрежи, че към този момент знаят кого да упрекват за пропуща на Кейн, като има мнения, че футболистът на Тотнъм просто е мислел, че играе ръгби.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР