В американския град Рочестър, Ню Йорк, възрастна любителка на бодибилдинга

...
В американския град Рочестър, Ню Йорк, възрастна любителка на бодибилдинга
Коментари Харесай

Невероятно! 82-годишна културистка преби нахалник, поля го с шампоан и ...

В американския град Рочестър, Ню Йорк, стара любителка на бодибилдинга преби нападател, който проникна в къщата й. Това оповестява WHAM-TV.

82-годишната Уили Мърфи твърди, че чужд се появил пред къщата й към 23 часа в четвъртък, 21 ноември. Той почукал на вратата и изискал помощ. Когато остарялата жена не го пуснала, той почнал да блъска по вратата.

„ Той избра неверната къща, в която да се пробва да влезе “, споделя Мърфи. Въпреки преклонната си възраст, дамата посещава фитнеса всеки ден, подвига 102 кг и печели награди в надпревари по културизъм.

Старата жена сграбчила една маса на разположение и блъснала нападателя с нея. "Масата бе разрушена ", споделя тя. "Той падна, а аз започнах да скачам върху него. " Тогава Мърфи изляла бутилка шампоан върху мъжа, взела четка и почнала да го търка с нея.

Сбиването било прекратено от полицията, която пристигнала на повикване, което Мърфи имала време да направи. Ченгетата одобрили дейностите на старата жена и се снимали с нея на верандата. Нападателят бил откаран в болница.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР