В американския град Канзас щедри посетители в ресторант оставиха на

...
В американския град Канзас щедри посетители в ресторант оставиха на
Коментари Харесай

Рекорден бакшиш: Сервитьорка прибра голяма сума пари

В американския град Канзас великодушни гости в ресторант оставиха на сервитьорка 2200 $ бакшиш. Така те ѝ помогнаха да се приближи до реализирането на нейната фантазия. За любопитната преживелица оповестява организация KAKE.

Тайлър Съливан е сервитьорка от четири години и през това време в никакъв случай не е получавал огромен бакшиш. Всичко обаче се промени в края на декември, когато в заведението влезнала огромна група – към 22-ма души. Съливан обслужи гостите и им донесла сметката, до момента в който се приготвяли да си потеглят.

След като компанията платила за вечерята си, всеки от гостите извадил по 100 $ и ги оставил като бакшиш. Те обяснили, че вършат това всяка година преди Коледа. Така Съливан получила 2200 $ като бакшиш с благопожелание за радостни празници.

„ Бях като в потрес съвсем през целия ден. Бях на загуба, до момента в който не прибрах огромна сума пари. Никога до момента не съм успявала да печеля толкоз доста едновременно. Когато работите в областта на услугите, нормално не очаквате толкоз големи бакшиши “, сподели Съливан и добави, че възнамерява да спести пари за пренасяне или закупуване на кола.

Сервитьорката не задържала всички пари за себе си, а разделила част от сумата с сътрудници. Тя вярвала, че е значимо да бъдеш благ и доблестен и да споделяш насладата с другите.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР