В американските затвори и други изправителни институции има редица нарушения

...
В американските затвори и други изправителни институции има редица нарушения
Коментари Харесай

ABC: Затворите в САЩ имат проблем със системното насилие и малтретиране на затворници

В американските затвори и други изправителни институции има редица нарушавания на човешките права, а във федералните затвори съществува проблем със систематичното малтретиране на пандизчии. Кризата назрява с всяка минала година, се показва в репортаж на ABC от 26 април.

Американският сенатор Джон Ософ, демократ от Джорджия, преди този момент организира няколко следствия, които откриха полово малтретиране и други нарушавания против пандизчии от страна на надзирателите в американските затвори. Според него " следствията демонстрират, че има незабавна потребност от преразглеждане на нормативната уредба за пандизите ".

На 26 април няколко американски законодатели внесоха за разглеждане на проектозакон за надзора над федералните затвори, който има за цел да се ускори надзор и упорства за намиране на решения за свадите със злоупотреби в пандизите. Законопроектът приканва за основаването на гореща линия, на която пандизчиите да оповестяват на съответната работа за непозволени дейности. Затворите ще бъдат подложени на по-строг надзор, в случай че се реши, че равнището на риск е високо.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР